iPhone 6 Orta Tuş Sorunu

theburaksonmez

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2016
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat ailesi, bugün AirPods aldım ve telefonumla bağlantı da çok sorun yaşadım. Ben de Bluetooth parçasının bozuk olacağı ile ilgili bir şey düşündüm telefonun içini açtım ve her şeyini tekrar taktım. Orta tuş parmak izi okuyor, erişim kolaylığı özelliğini çalıştırıyor ama basınca çalışmıyor. Buna sadece orta tuş alsam bu sorun çözülür mü, çözülürse de parmak izi okuyucusu aktifliğini kaybeder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çalışan şey çalışmıyorsa kabloları kontrol edin derim ben. Bir ucu açıkta falan kalmıştır. Neden bozulsun ki?
Ben de anlamadım gerçekten, her şeyi çalışıyor bir tek basınca tepki vermiyor. Hani parmak izi çalışmayan ama o çalışanı gördüm çok kez ama böylesini hiç görmedim.
 
Olası bir Home button donanımsal arızası varsa, yeniden Apple tarafından ekranın komple değiştirilmesi gerekir. Ancak cihaz açıldığı için Apple servis kapsamı dışına çıkmış gözüküyor. Apple servisleri değiştirmeyi reddedebilir. Bu nedenle bir daha çalışması imkansız diyebiliriz. Yeni Home Button takılırsa sadece tuş basar, Touch ID çalışmaz. Umarım donanımsal bir arıza yoktur ve yeniden çalışır Home Button’unuz. Geçmiş olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı