iPhone 6 Plus Ana Ekran Tuş Sesi

Sorun olduğunu düşünmüyorum, zamanla o tuş daha da yumuşuyor ve ses azalıyor.

Özellikle evdeyken çok ses çıkıyor. Alalı daha 1 hafta olan telefonumdan soğudum açıkçası. Hiç kullanasım gelmiyor. Ayrıca çok yakından bakıldığında tuşun oynadığını gördüm.
@Recep Baltaş Sizin iPhone'da da ana ekran tuşundan ses çıkıyor mu? Özellikle ev ortamında denerseniz sevinirim.

@Recep Baltaş siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bence fazla pimpiriklisin. Tabiki içinin rahat etmesi için Apple Store Zorluya gidebilirsin.

@Latios Öyle maalesef. Ancak o kadar para verdikten sonra böyle şeylerin olması hoşuma gitmiyor, açıkçası.

Merhabayın Bence bi sorun yok İphone 6 Kullanıyorum ve aynı ses bendede oluyor ve bundan önce 5s kullandım yine ortaya basınca aynı ses geliyordu çıt çıt diye yine aynıydı Bence bi sorun yok

Bugün fark ettim. Tuş birazda oynuyor. Telefonu daha yeni aldım. Ne yapabilirim?
Bu durum içini yiyorsa yapacak şey belli telefonunu garantiye gönder. Yanlış bir şey varsa zaten düzeltilir veya sıfırıyla değiştirlir. Sonuçta sen buna yüklü bir miktarda para verdin hakkını aramalısın. Ama bende zamanla düzeliceği görüşündeyim. ama için rahat değilse garantiye gönder.

Benim iPhone 6 Plus'ta ana ekran tuşuna bastığım zaman ses geliyor. Bu sorunsa yaptırmak isterim.

Ne desem bilemiyorum Aşırı pimpiriklisin. O ses bende de mevcut açıkçası. Hatta o ses cihazın temiz ve düzgün olduğunu belirten bir sinyal gibi. Zamanla gider zaten dert etme hiçbir sıkıntı yok rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…