iPhone 6 Plus Ana Ekran Tuş Sesi

• Konuyu başlatan CPlOvEr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 14.913
Özellikle evdeyken çok ses çıkıyor. Alalı daha 1 hafta olan telefonumdan soğudum açıkçası. Hiç kullanasım gelmiyor. Ayrıca çok yakından bakıldığında tuşun oynadığını gördüm.
@Recep Baltaş Sizin iPhone'da da ana ekran tuşundan ses çıkıyor mu? Özellikle ev ortamında denerseniz sevinirim.

@Recep Baltaş siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabayın Bence bi sorun yok İphone 6 Kullanıyorum ve aynı ses bendede oluyor ve bundan önce 5s kullandım yine ortaya basınca aynı ses geliyordu çıt çıt diye yine aynıydı Bence bi sorun yok :)

Bugün fark ettim. Tuş birazda oynuyor. Telefonu daha yeni aldım. Ne yapabilirim?
Bu durum içini yiyorsa yapacak şey belli telefonunu garantiye gönder. Yanlış bir şey varsa zaten düzeltilir veya sıfırıyla değiştirlir. Sonuçta sen buna yüklü bir miktarda para verdin hakkını aramalısın. Ama bende zamanla düzeliceği görüşündeyim. ama için rahat değilse garantiye gönder.

Ne desem bilemiyorum :) Aşırı pimpiriklisin. O ses bende de mevcut açıkçası. Hatta o ses cihazın temiz ve düzgün olduğunu belirten bir sinyal gibi. Zamanla gider zaten dert etme hiçbir sıkıntı yok rahat ol.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı