Çözüldü iPhone 6 Plus batarya dengesiz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet'S

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
Meslek
Öğrenci
Merhaba dün kamera değişimi için telefoncuya telefonu götürdüm. Fakat geri aldığımda bataryasının şarjı yükselip düşüyor. Telefon kendini açıp kapatıyor bu olay telefoncuya kamerayı verdikten sonra oldu. Adama bir daha gittim bataryayı ellemedim kamerayı söktüm yenisini taktım dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba dün kamera değişimi için telefoncuya telefonu götürdüm. Fakat geri aldığımda bataryasının şarjı yükselip düşüyor. Telefon kendini açıp kapatıyor bu olay telefoncuya kamerayı verdikten sonra oldu. Adama bir daha gittim bataryayı ellemedim kamerayı söktüm yenisini taktım dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam Telefoncu'ya neden götürüyorsunuz. iPhone kendi servisine götürseydiniz keşke. Bataryayı çalmış olabilir.

Bataryası değiştirilmiş ömrü bitmiş olan ile.
@Nitrogene @Black Swordsman Telefonu ordan almıştım 2. el olarak kamerası bozuktu işte farkettim gittim adama dedim adam kamerayı sipariş ettikten 1 gün sonra adamın oğlu falan vefat etti 2-3 ay onu bekledim ondan önce sıkıntı yoktu dün değiştirdi sonra sıkıntı olmaya başladı bence batarya soketinde temazsızlık var gibi.
@Nitrogene @Black Swordsman Telefonu ordan almıştım 2. el olarak kamerası bozuktu işte farkettim gittim adama dedim adam kamerayı sipariş ettikten 1 gün sonra adamın oğlu falan vefat etti 2-3 ay onu bekledim ondan önce sıkıntı yoktu dün değiştirdi sonra sıkıntı olmaya başladı bence batarya soketinde temazsızlık var gibi.
Ayrıca pil sağlığı bölümü açılmıyor böyle yuvarlak dönüp duruyor.

Ayrıca pil sağlığı bölümü açılmıyor böyle yuvarlak dönüp duruyor.
@Nitrogene @Black Swordsman ayrıca yeni farkettim telefon kendini kapatmadan önce ekranda çok küçük kılcal çizgiler beliriyor 1 saniye sonra kapanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı