iPhone 6+ powerbank önerisi

Zaten powerbank cihazları sizlerin evlerinde elektriğe yakınken şarj etmeniz için çıkarılmadı. Eğer evde bile onu kullanıyorsanız normal. Dışarıda ve gezilerde kullanım için gerekli bir cihaz.
2-3 ay sonra gideceğim yurt dışı gezisi için şarjsız kalmamak ve stajdan eve dönerken şarjım az kaldığı için aldım bu cihazı. Ya da evde elektrikler gittiğinde kullanıyorum.

Arkadaşlar bende powerbank almayı düşünüyorum iphone 6 için ama bataryayı bozuyor ömrünü kısaltıyor gibi söylentiler var o yüzden şüpelerim var kararsız kaldım sehehat ederken çok iyi olur diye düşünüyorum ama bilemedim en iyisi sizce hangisi benim için fiyatı önemli değil icraatı önemli. :)

Asus ZenPower almayı düşünüyorum sizce nasıl iyimidir marka olarak aralarından en iyisi Asus diye düşünüyorum.
Ben de asus zenpower almayı düşünüyordum. Sonra vazgeçip xiaomi aldım. Çokta memnunum. Xiaomi de kötü bi marka değil samsung ve lg pilleri kullanıyor.

Ben de asus zenpower almayı düşünüyordum. Sonra vazgeçip xiaomi aldım. Çokta memnunum. Xiaomi de kötü bi marka değil samsung ve lg pilleri kullanıyor.

Kardeşim biraz araştırma yaptım hepsi aynı tabi ama ben biraz daha iyi olsun işimi garantiye almak için AsusZenpower almaya karar verdim zaten fiyat olarak aralarında bir fark yok yorumun için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı