iPhone 6 saat hatası

• Konuyu başlatan evrN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 619

evrN

Hectopat
Merhaba, dün yurt dışı eski usul pasaport kayıtlı bir iPhone 6 aldım. Cihazın saati otomatik İstanbul'da olmasına rağmen hep daha geride saatleri gösteriyor. Apple destek ile konuştuğumda bu sorunun donanımsal olduğu ve bir Apple servisine gitmem gerektiği söylendi. 10 Senelik bir cihazı servise götürmekle uğraşamayacağım için buraya yazmak istedim bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Nasıl düzeltilebilir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba, dün yurt dışı eski usul pasaport kayıtlı bir iPhone 6 aldım. Cihazın saati otomatik İstanbul'da olmasına rağmen hep daha geride saatleri gösteriyor. Apple destek ile konuştuğumda bu sorunun donanımsal olduğu ve bir Apple servisine gitmem gerektiği söylendi. 10 Senelik bir cihazı servise götürmekle uğraşamayacağım için buraya yazmak istedim bu sorunu daha önce yaşayan var mı? Nasıl düzeltilebilir?
Otomatik ayarlayı devre dışı bırakıp, kendin saati ayarla.

Saat doğru hocam :(
Saat doğru değil İPhone 11 ve Apple Watch hatta duvar saati bile 19:31 gösterirken İPhone 6 19:27 gösteriyor veya cihazı kapatıp açınca direk 10-12 dk geri gidiyor.

Otomatik ayarlayı devre dışı bırakıp, kendin saati ayarla.
O zamanda yine olmuyor mesela 19:30 da iki cihazıda ayarlıyorum İPhone 6 yine geride sayıyor.

UTC +3 yap

Konu 4 dakika önce açılmış şu an saat 19:34 telefonda 19:30 olması gerek 1 dakika konu açma süresi desek saat doğru?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı