iPhone 6 ve Plus Arasındaki Fiyat Farkına Değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

56153

Zettapat
Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
25
Amerika'dan iPhone gelecek. Aradaki fiyat farkına değer mi? Ekran benim için problem değil. Donanımsal olarak takılma yaratabilecek farklar var mı? Bükülme sorunu falan da duydum, doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekranın 4.7 inç olması bir problem yaratmıyor ise (5.5 inç'e göre) iPhone 6 alabilirsiniz. Donanımsal olarak takılma şu an için söz konusu değil.

6 ile Plus arasındaki en büyük fark batarya bence çok aşırı batarya farkı var eğer şarj sorunum yok diyorsan senin kararın.

6 ile Plus arasındaki en büyük fark batarya. Bence çok aşırı batarya farkı var. Eğer şarj sorunum yok diyorsan senin kararın.
7/24 şarjda dursa bile problem olmaz. :) O zaman 6 alıyorum. iOS deneyimim pek olmadı, en fazla 3-4 saat kullanmışımdır. Alışması zor olur mu?

Geniş ekran, daha büyük batarya, 401 ppi(ip6 326 ppi), optik görüntü stabilizasyonu. Fiyat farkına fazlasıyla değer.
Benim için 6 plus 6'nın bir üst modelidir.

Geniş ekran, daha büyük batarya, 401 PPI (iP6 326 PPI), optik görüntü stabilizasyonu. Fiyat farkına fazlasıyla değer.
Benim için 6 Plus, 6'nın bir üst modelidir.
iOS tecrübem pek fazla yok. Şarjı kaç saat gidiyor? Fark var dendi fakat çok fazla mı var? Devasa bir fark varsa (3-4 saat) 6 Plus alacağım. Elimden pek fazla düşmez telefon.

7/24 Şarjda dursa bile problem olmaz. :) O zaman 6 alıyorum. iOS deneyimim pek olmadı, en fazla 3-4 saat kullanmışımdır. Alışması zor olur mu ?

iOS, kullanımı basit bir sistemdir. Alışmakta güçlük çekmezsiniz.

iOS Tecrübem pek fazla yok, şarjı kaç saat gidiyor ? Fark var dendi fakat çok fazla mı var ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki videoyuda izleyebilirsin. Normal kullanımda 3 gün dayanmıs telefon(%11 de şarj duruyor hala).
Ben 4s kullanıyorum oyun oynamadığım için 2 gün rahat rahat yetiyor. Farkları üstte sıraladığım gibidir, daha büyük bir ekran, daha fazla giden batarya, 326ppi yerine 401 ppi v.s artıları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki videoyuda izleyebilirsin. Normal kullanımda 3 gün dayanmıs telefon(%11 de şarj duruyor hala).
Ben 4s kullanıyorum oyun oynamadığım için 2 gün rahat rahat yetiyor. Farkları üstte sıraladığım gibidir, daha büyük bir ekran, daha fazla giden batarya, 326ppi yerine 401 ppi v.s artıları var.

3 gün gidiyorsa 6 Plus alıyorum. Teşekkürler. SMS, arama, arada bir oyun oynarım.

3 gün gitmiyor adamı yanlış yönlendirmeyin! 3 gün giden iPhone6 Plus videoda da dendiği gibi boş durdu!

Benim iPhone 6 kürek gibi elim olmasına rağmen tam geliyor. 6 Plus çok büyük gerçekten. Pil konusunda da, 10 saat boşta durdu %1 gitmedi. Pili normal kullanımda 1 günü çıkarıyor.
Tüm gün boyunca 3G açık ve oyun oynarsam da 1 gün götürüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı