iPhone 6 vs S6 Edge

CatchFire

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Kaçak Ekonomist
Arkadaşlar bu 2 telefondan hangisi sizce? Hediye gelecek, bütçeyle alakası yok.

iPhone 6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben S6 Edge derdim. Performans bakımından en iyi telefon şu an o. Uzun ömürlü istiyorsanız ama iPhone 6 öneririm.

Telefondan ne beklediğinizi, neler yaptığınızı yazsaydınız daha iyi yardımcı olabilirdik. Ancak bu ikisi arasında genel olarak ben iPhone 6'yı öneriyorum, kendim de kullanıyorum ve memunum. Ancak S6 Edge'nin de kendine göre artılar var.

Bence ilk önce donanımına değil işletim sistemini kararlaştırın ve telefonu ihtiyaçlarınız doğrultusunda alın. Ben çatır çatır oyun oynar,fotoğraf video çekerim bide hızlı olsun derseniz S6 Edge tercih edin şimdi diyecekler iPhone'da oyun oynanıp fotoğraf video çekilmiyor mu ama S6 edge kadar iyi olup olmadığı muallak. Bence tercihinizi S6 dan yana kullanın. Bende S6 edge kullanıcısıyım ve telefondan da gayet memnunum.

"Bu soru aslında iOS mi Android mi?" sorusuyla aynı kapıya çıkıyor. İki sistemide araştırıp, kullanıp, hangisini sevdiyseniz onu almanız benim tavsiyemdir. Telefonlara gelecek olursak, ikisi de çok güzel cihazlar. Dediğim gibi araştırıp, kullanıp karar verebilirsiniz.

Dersen ki ben gösteriş için alıyorum o zaman s6 edge al. Dersen ki kamerası iyi olsun o zaman s6 edge al. Dersen ki Multitasking özelliği olsun o zaman s6 edge al. Daha iyi ekran ister isen s6 edge al. Yok ben sadece cebimde boş yere durduracağım ve hiç bir ayar yapmam diyor isen git ıphone al.

Android çok gelişiyor, özellikle 5.1 güncellemesini alırsa S6 Edge iyi fark atar. Dayanıklılık konusunda tartışmasız S6 Edge, 2 metreden düşüyor çizik yok, çok fazla test var izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…