iPhone 6 vs S6 Edge

Bence ilk önce donanımına değil işletim sistemini kararlaştırın ve telefonu ihtiyaçlarınız doğrultusunda alın. Ben çatır çatır oyun oynar,fotoğraf video çekerim bide hızlı olsun derseniz S6 Edge tercih edin şimdi diyecekler iPhone'da oyun oynanıp fotoğraf video çekilmiyor mu ama S6 edge kadar iyi olup olmadığı muallak. Bence tercihinizi S6 dan yana kullanın. Bende S6 edge kullanıcısıyım ve telefondan da gayet memnunum.

"Bu soru aslında iOS mi Android mi?" sorusuyla aynı kapıya çıkıyor. İki sistemide araştırıp, kullanıp, hangisini sevdiyseniz onu almanız benim tavsiyemdir. Telefonlara gelecek olursak, ikisi de çok güzel cihazlar. Dediğim gibi araştırıp, kullanıp karar verebilirsiniz.

Dersen ki ben gösteriş için alıyorum o zaman s6 edge al. Dersen ki kamerası iyi olsun o zaman s6 edge al. Dersen ki Multitasking özelliği olsun o zaman s6 edge al. Daha iyi ekran ister isen s6 edge al. Yok ben sadece cebimde boş yere durduracağım ve hiç bir ayar yapmam diyor isen git ıphone al.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı