iPhone 6S Plus vs Samsung S6 edge +

Aymama61

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaslar, telefon alacagim ama kararsiz kaldim. iPhone 6S Plus mi alsam(cikinca) yoksa Samsung S6 edge+ mi alsam diyorum. Yardimlarinizi bekliyorum..

Samsung Touchwiz konusunda ısrar etmeyi bırakana kadar Samsung alınmaz. Ayrıca 6s Plus'ta 2 GB RAM olduğu için seni uzun süre götürür. Telefonu çok fazla kurcalamayacaksan iOS her türlü, her açıdan en iyi işletim sistemidir. 6S Plus tavsiye ederim.

Şu TouchWiz muhabbeti gerçekten sıkıcı olmaya başladı, root yetkisi ile kullanıyorum ve işletim sistemi gayet stabil ve bloatware sayısı az hatta fazla az gibi. Yine festival efektleri falan var ama onlar diğer ülkeler için önem taşıyor gereksiz uygulama olarak değerlendiremeyiz. Sürekli güncelleme de geliyor ayrıca tarayıcıda bir sayfayı açıp aşağı aldıktan sonra tekrar açtığınızda sayfa yeniden yüklemeye gerek duymuyor :D (kim alınır acaba). Kısacası TouchWiz en son sürümü ile stabiliteyi yakalamış diyebilirim, daha önce LG de kullandım onda 1 yıldan sonra her bastığınızda gecikmeler başlamıştı bunda gecikmeyi bırak daha parmağımdaki tüy ekrana deyse algılıyor, hatta eliniz nemli olduğunda tırnağınız ile kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı