iPhone 6 vs S6?

Lawyer23

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
186
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@Recep Baltaş Bey aslında size Twitter'dan da ulaşmaya çalıştım ancak tarafınızdan cevap alamadım. Cevap verirseniz sevinirim. Sizin iPhone 6'dan memnun olduğunuzu biliyorum ancak bugün telefon alıyor olsaydınız ve inceleme için değil de kendi şahsınız adına alıyor olsaydınız yine iPhone 6 mı alırdınız yoksa s6 veyahut s6 Edge düşünür müydünüz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iOS'mi Android'mi sorusunu cevapladıktan sonra cevabınız iOS ise şahsen iPhone 6 almanız daha iyi olacaktır.
Yok eğer Android ise S6 değil de başka telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim. Eğer aceleniz yoksa Asus Zenfone 2'yi bekleyip inceleyebilirsiniz.
 
Bence iPhone 6. Ben kaçak oyunlar indireceğim falan diyorsan S6'yı seçmelisin. iOS'da kaçak oyunlar indirebilirsin ama her dakika fix at falan. Jailbreak bir türlüde çıkmıyor. Zaten S6 iPhone 6'dan çok daha iyi. Ama sen illaki ben iPhone'cuyum diyorsan iPhone 6 al. Ben S6 taraftarıyım ya da iPhone 6S'i bekleyebilirsin.
 
s6 alırım ben olsam. Bana göre iPhone, insanların hava atmak için aldığı bir ürün. Bence S6 veya Note 4 arasında seçim yapın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı