Iphone 6 vs Samsung S6

• Konuyu başlatan Gedo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 6.145
iPhone 6 daha uygun olur size. Uzun ömür açısından da iPhone çok daha iyi. Samsung sürekli telefon çıkardığı için çok çabuk eskiyor ama Apple daha yavaş çıkarıyor. iPhone 6 size 6-7 sene bile rahat yeter. 2010'da çıkan iPhone 4 bile şuan 700 TL. Hala taş gibi.

Ha ayrıca android kullanıcısı olarak iPhone'a ücretsiz bir şekilde iPa dosyası ile yani apk ile oyun atıldığını belirteyim. Bilmeyen konuşmasın. :)

Appleciler toplanmış yine taraflı yorum yaptığınız belli elinizdeki telle kısıtlısınız 1 sene sonra güncelleme gelmiyor telefon donmaya başlıyor o telefon nasıl seni 3 yıl idare etsin iphone 4s şuan cokmu hızlı

Appleciler toplanmış yine taraflı yorum yaptığınız belli elinizdeki telle kısıtlısınız 1 sene sonra güncelleme gelmiyor telefon donmaya başlıyor o telefon nasıl seni 3 yıl idare etsin iphone 4s şuan cokmu hızlı
Bana söylüyorsanız ben Appleci değilim. Android kullanıyorum. Konuyu açan arkadaş telefonu sadece internette gezinmek için ve müzik dinlemek için kullanacağını yazmış. iPhone'un kısıtlı olması arkadaş için sorun teşkil etmez. Ayrıca iPhone 4 şuan gayet seri çalışıyor son güncellemeyi yapınca ağır geliyormuş sanırım ama normalde gayet güzelmiş ve iş görüyormuş.

Arkadaşımda iPhone 4 olduğu için konuşuyorum hala taş gibi diye. Adam GTA Vice City'yi falan çok rahatlıkla oynuyor. Galaxy Ace iPhone 4'ün oynattığı oyunları kasmadan oynatıyor mu kardeş ?

Edit : GTA San Andreas'ı bile rahatlıkla oynayabilmek mümkünmüş.

3.5 ekranda ne Gta Vice city oynamanın zevki nasıl çıkar bilmem :D Taşlığı falan yok. 4 ve 4s devri bitti. 5 bile kasıyor artık. Şuan 5s de birşey yok ama sonu yakındır :)
Oynanıyor mu oynanıyor. Lafı kıvırma. Bir telefonu başka bir telefonla kıyaslıyorsan ne yaptığına bak. Galaxy Ace'nin hayatta rahat oynatmadığı oyunları 4 rahatça oynatıyor. Küçük ekran sevenlerde aşırı derecede var zaten. Adam nette geziyor istediğini yapıyor sonra oyununu açıyor oynuyor. Sizin devri bitti dediğiniz telefonlardan ne bekliyorsunuz anlamadım. Hayır yani GTA V'i falan mı açsınlar?

Artık İphone 4 ün savunmanın bir anlamı yok. Tabi sana göre oda bir 10 yıl gider :D Küçük ekran seven var ancak tutupta 3.5 inç telefon kullanmak aşırı derecede mantıksız. Küçük ekran dediğiniz telefon en az 4 inç olması lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı