IPhone 6 vs Samsung S6

Vangetta

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2014
Mesajlar
159
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi herkeste olan ortak bir özellik bendede var Iphone mu Samsung mu daha doğrusu IOS mu android mi de diyebiliriz. Şu anda iPhone 5S kullanmaktayım ama malesef telefon eskidiği için hep gözümden düştü açıkçası hemde yavaşlamaya başladı. Haliyle bende yeni bir telefon almayı düşünüyorum. iPhone almadan önce Samsung Galaxy S3 kullanıyordum ve açıkçası telefonun pertini çıkartana kadar gayet memnundum. Şimdi asıl konu açma sebebime gelirsek az önce söylediğim gibi yeni telefon almayı planlıyorum ama kararsız kaldım ve buna yol açan sorularda şunlar ;
Almak istediğim telefon iPhone 6S ya da 6S+ ama çok beğendiğim için almayı düşündüğüm bir diğer telefon Samsung Galaxy S6 Edge yada Edge+.
Sorularım :
1. Kıyaslama yapmak için S7'yi beklemeli miyim ?
2. Telefonu cidden hor kullanırım fazla özen göstermem çok düşürürüm dayanıklılık nasıldır ?
3. Hız o kadar önemli değil ama acelem olduğunda bir şeyi çok hızlı yapmayı isterim 2'si arasındaki fark nedir ?
4. iPhone da internetten video izlerken quicktime player ( yanlış bilmiyorsam ) sayesinde uğraşmadan rahatlıkla izleyebiliyorum aynı özellik android de var mı ?
5. iPhone'dan Samsung'a geçersem niye böyle bir şey yaptım diye çırpınır mıyım ?
6. Akıllı saat almaya kalkarsam hangi ikili daha iyi kullanım sağlar ?

Yaklaşık 1 haftadır araştırma yapıyorum ve bu soruların cevabını kesin olarak bulamadım hep bir tartışma ortamına girdim kafam daha çok karıştı o yüzden bu soruların cevapları beni rahatlatıcaktır ve ek olarak Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğimi söylemek isterim.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elmanında armudun da kendisine has tatları var. Hangisi daha lezzetli diye sormak yanlış olur (y)

Şaka bir yana bütçeniz Apple için elverişliyi ise ( Depolama için iclouda para vermek, uygulamalara ücret ödemek, fiyatı yüksek aksesuarlar satın almak gibi) Apple sizin işinizi çok çok kolay hale getirecektir. Bunlar konusunda şüpheleriniz var ise Samsung almanızı tavsiye edebilirim.
 
Bence kesinlikle iPhone 6s hız demişsin özellikle. Seni yeterince memnun edeceğinden eminim. Alıştınmıda elinden düşüremezsin inan. iPhone her zaman için pahalı olsada hiç pişmanlık yaratan bir cihaz olmamıştır. Elbette vardır herkesin zevki başkadır. Ama ben hiç görmedim iPhone kullanıpta Android'i özleyeni.
 
Bence iphone 6s tavsiye ederim hiz kalite goz zevki basit kullanim tehlikesiz ne virus ne de tehlikeli yazilim kolay kolay bozulma olmaz olsada dahi buyuk olasilik cihaz degisimi yarin obur gun satmak istersin para eder samsung oyle degil kardes bende kullandim yalan yok android guzel ama tehlike arz eden bir durum :) virusu falan heackerler icin bulunmaz firsat ki samsung 3 gunde bir telefon cikariyor 2.500 e s6 alcan seneye vercegin fiyat tas catlasin 1.000 gayma :))) ios gibi bi sistem varken ha kisitli ama caninmi skldi jailbreak yap kisisellestir anasni satim yok yok tavsiyem ios iphone
 
iPhone 6s'e fazla para ödemenize gerek yok. Onun yerine Galaxy S6 almak daha iyi olur.
 
Öncelikler verdiğiniz cevaplar için teşekkürler tam olarak bütün sorularıma yanıt alamamış olsamda Galaxy S7 çıktıktan sonra tekrar düşünmeye karar verdim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı