iPhone 6'dan S6'ya Geçmek

3 senedir Samsung Galaxy S3 kullanıyorum ve beni gerçekten delirtti. İlk seneler gerçekten çok mutluyken daha sonrasın da touchwiz şişti, her şey durmaya başladı vb. olaylar. Ki ben Android'i Ios'a deliler gibi savunan bir insandım. Hatta direk Samsung yenilikçi, iphone hep aynı ve dandik derdim. Ama bu 3 senenin sonunda resmen Samsung'a yanında Android'e lanet ettim. Bir sonra ki telefonumun iphone olma ihtimali gerçekten çok yüksek. Sonuç olarak Samsung uzun kullanımda pişmanlıktır kardeşim.. (Touchwiz %40 hafifletilmiş filan yalan 1.5 sene sonra çöp. Hafifletilmemiş demiyorum %1-2 belki hafifletilmiştir..)

S3 kullanip Samsung almayın demekte komik olmuş Bu şeye benziyor : Ford Taunus kullanıyorum. Her Ford aynıdır kimse almasın gibi.
S3 sadece bir örnek şahsen gidip S6'yı Samsung'da inceledim ve kastırmayı başardım komutları 10 saniye geç yaptı, çok küçük olsa da kasmalar vardı düşünsene şimdiden böyleyse gelecekte neler olur. Hadi onun reklam girişi var diyelim o yüzden sorunlu. Bir hafta Note 3 kullanma fırsatı buldum menü arası geçişlerde kasma, internette kasmalar gözlemledim. E daha nolsun ? Şahsen Samsung ile çok denedim olmuyor hep hayal kırıklığı yaşadım...

Bahsettigin telefonların kasması gercekten garip Hafif takılma her telefonda olur.
Gözle görülür, rahatsız edici derece olmasa zaten bahsetmem bile ama cidden bir süre sonra insanın sınırlarını zorluyor. Aynen bencede ilginç böyle üst düzey donanıma sahip telefonların kasması. Hep yazılımdan mütevellit bunlar...

Bahsettigin telefonların kasması gercekten garip Hafif takılma her telefonda olur.
Garip değil gerçek bende bir iphone 6 kullanıcısıyım zamanında not4 aldım 2 hafta sonra sattım samsungun içinde var bu s3's4's5 de zamanında bi kaç saat kullanma fırsatım oldu. Hem bi düşünsene iphone 6 gibi bir telefona 2 milyarın üstünde para veriyosun satarken gayet iyi bir fiyata satıyosun. Samsung alıyosun bi bakmışsın 2 ayda 4 tane telefon çıkarmış . Ben telefon almaya gittiğimde adam bana arabalarda tek bir marka var sence hangisi diye sordu tabikide mercedes dedim. Artık gerisini sen anla.

Samsung yerine Sony Xperia serisine göz atmanı öneririm Sony İphone'u aratmaz ama Samsung kafayı sıyırtır

Tamamen katılıyorum note 2 kullanıyorum ve temmuz ayında resmi olarak 5.0 desteği alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…