iPhone 6'dan S6'ya Geçmek

Apple'i ezmişsiniz hep fakat Apple ürünleri bas bas bağırıyor ben iş için yaratılmışım diye. Hangi işletim sistemi iOS ve Mac OS X kadar stabil ve hızlı? Apple herkes için uygun değildir kısacası.
Ayrıca şunu da ekleyeyim, Apple'i yerden yere vurup bilgisayarlarınıza ne diye Mac OS X kurmak, kullanmak istiyorsunuz? O kadar kötüleyip adamların emeğini yemek haramdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'i ezmişsiniz hep fakat Apple ürünleri bas bas bağırıyor ben iş için yaratılmışım diye. Hangi işletim sistemi iOS ve Mac OS X kadar stabil ve hızlı? Apple herkes için uygun değildir kısacası.
Ayrıca şunu da ekleyeyim, Apple'i yerden yere vurup bilgisayarlarınıza ne diye Mac OS X kurmak, kullanmak istiyorsunuz? O kadar kötüleyip adamların emeğini yemek haramdır.
Mac OS X'i denemek, nasıl bir şeymiş görmek için kuruyoruz. Bana göre yeni çıkacak Windows 10 veya Windows 8.1'in yanından bile geçemez, ne işinden bahsediyorsun sen, iş amaçlı kullanmak için arkadaşım kartvizit okuyucu satın almıştı geçenlerde Mac bilgisayar ile uyumlu yazılımı yok sadece Mountain Lion sürümüne kadar. ama Windows tarafında 8.1'e kadar. Yazılım desteğini tartışamazsın bile. Ben bir süre Mac OS kullandıktan sonra Windows'a geri döndüm ve içimden "Windows bir başka be" dedim.

Kullanmasını bilene Mac Os X, ayrıca denemek amaçlı da olsa onca laf edip kullanmak ayrı bir mesele. Mac Os X de şuan aradığım tek şey IDM. Mac Os X destekli uygulamalar, yeni uygulamalar geliyor, kısacası artık çoğu uygulamanın Mac Os X desteği var.
Hangi işden bahsediyorum kısmına gelirsek de, Mac bilgisayarları en çok yanılmıyorsam DJ'ler tercih ediyor, hangi DJ'e bakarsan bak, çok nadir görülür Windows kullananları.

Ayrıca arkadaşın alacağı ürünü seçerken dikkatli olması gerekirdi.

Son düzenleme:
S6 kullanılmayacak bir cihaz değil. Bence gerçekten iyi yapmışsınız, güle güle kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı