iPhone 6'dan S6'ya Geçmek

Aynı şeyi Samsung yapınca kötü oluyor öylemi
Olay üstündeki yazı değil, samsung pek çok iyi telefon da üretti. Ama farklı olacam diye ne yaptığını şaşırdı, deneme yanılma yapar gibi piyasaya telefon sürdü, elinde kalanlar oldu. Samsung'un ürünlerini test ettiğinden şüpheliyim. Bence adamlar biz müşteriye ürünü satıp bizi tester olarak kullanıyorlar. Oyunlardaki beta yada early access'lar gibi. Şahsen ben artık samsung'a sıcak bakmıyorum, insanlar da mesafeli davranıyor artık. Şimdi nasıl toparlanacak allah bilir...

Yani ikisini karşılaştırırken donanıma bakarsak bence kesinlikle fark var mesela kamera iphone 6'nın kamerası ne kadar güzel dense de bence rezalet asla Z3'e yaklaşamaz. Hem Sony'nin yazılımı da fena değil (Apple kadar kesinlikle iyi değil.) Zaten Apple'nin olayı donanımla öne çıkmak değil yazılım firması olduğu için yazılımla donanımını en yüksek seviyeye taşıyor ve uzun süreli kullanım veriyor. Bence kesinlikle saygı duyulması gereken bir olay. Samsung'da exynos yüksek puanlar alıyor da ne oluyor ? Çöp....

S6 70 milyon satmayı planlıyor. Bumu insanların soğuk bakması ? Sony z2 çıkardı hemen z3 çıktı. Şimdi z4 ardından hemen z5 ortaya çıktı . Buna ne demeli peki ?

Apple'nin en sinir olduğum olayı en küçük yaptığı yeniliği veya değişikliği saçma sapan bir şekilde büyütmesi. Apple Pay geldi peki.....

S6 70 milyon satmayı planlıyor. Bumu insanların soğuk bakması ? Sony z2 çıkardı hemen z3 çıktı. Şimdi z4 ardından hemen z5 ortaya çıktı . Buna ne demeli peki ?
İmkansız satamaz zaten satışları da çok iyi gitmiyormuş okuduğum haberlere göre. Az önce dediğim gibi Sony'nin saçma hareketleri var bunlardan biri de bu.

Apple yazılım olarak steve jobs'tan sonra bozdu. Ayriyeten cihazların uzun ömürlülüğünden bahsetmişin. Benim evimde 3 tane ipad var. İpad 2'ye siri'yi koymamışlar. Ancak annemin ipad'inde vardı. Merak etme, çaktırmadan yenisini almaya teşvik ediyorlar. Ayrıca bazı özellikleri edinmek için cihazını değiştirmelisin. Ayrıca İpad'imin ekranı kırıldı, apple store'a gittim. İpad'in ekranının değişmesinin fiyatına tam hatırlamıyorum, 800TL falan demişti. İpad Mini yada Mini 2 vardı rafta aynı fiyata. Üstüne az daha eklesen Air alıyorsun.
S6 70 milyon satmayı planlıyor ama 70 milyon S6 almayı planlıyor mu ? Bu da var şimdi

Vaktin varsa IFA 2015'i bekle Sony, LG tarafından yeni amiral gemiler geliyor. 1440 x 2560 ekran, 4GB RAM, Snapdragon 820, Gelişmiş arka kamera, OIS, Qualcom sense Parmak izi tarayıcı ve yeni bir tasarım. Diye sızıntılar var Sony tarafından.

Son düzenleyen: Moderatör:
2500 MAH'lık bir batarya ile idare edebilicek misiniz? Prizlerin yanından ayrılmak istiyorum diyorsanız bence s6 tercihi için bir daha düşünün.

Marka tartışması yapmak istemiyorum. Herkesin hayatına kimse karışamaz.
Ama karşılaştığım bir olayı aktarmak istiyorum. Çalışma arkadaşımda iPhone 6+ var. Bende de Sony z2. Benim çektiğim bir arka bulanıklaştırma fotoğrafını gördükten sonra arkadaşım biz iPhone diye 3000 lira para sayıyoruz. Elin adamı Sony ile keyfine bakıyor dedi. Bu tarz beklentileriniz var ise kesinlikle tekrar tekrar düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…