Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Hocam siz konuya girerken başlığı okudunuz mu ? Yoksa okumak istediğinizi mi anladınız ?Tam tersi olacak o @Scorpio55.
Cihat neye dayanarak Apple' ı savunuyorsun hala. Adam delilleriyle gayet mantıklı açıklamalarıyla neyin ne olduğunu göstermiş. Elinde varsa bir delilin bir yazın v.s sen de anlat biz de inanalım. Ezbere konuşmakla olmuyor. Ayrıca insanlarla konuşma tarzına dikkat et özellikle de bir moderatörle bu şekilde konuşman çok yanlış.Süper moderatörüm benim çok yanlış sularda yüzüyosun dikkat ette köpek balığı kapmasın.
Moderatörle konuşmasını falan bırak, adamlar apple'a laf söyleyene beyinsiz lafını kullandılar ona bir şey demiyon köpek balığı kapar lafına mı takılıyon ? Ben yıllarca Steve Jobs'un ürettiği apple cihazları kullanıp beğenmiş biriyim ki belki de apple'ın sistemleri ile en içli dışlı insanlardan biriyimdir. Şunu söyleyim Apple işletim sistemi için tercih ediliyordu, ben de o yüzden ettim ama zaten Steve Jobs öldükten sonra bunun olabileceğini tahmin ettim, oldu, Tim Cook içine etti cihazların...Cihat neye dayanarak Apple' ı savunuyorsun hala. Adam delilleriyle gayet mantıklı açıklamalarıyla neyin ne olduğunu göstermiş. Elinde varsa bir delilin bir yazın v.s sen de anlat biz de inanalım. Ezbere konuşmakla olmuyor. Ayrıca insanlarla konuşma tarzına dikkat et özellikle de bir moderatörle bu şekilde konuşman çok yanlış.
Kardeşim sana dediği lafı gördüm ve rapor ettim ayrıca tepkimi de koymuştum. Hiç Apple marka ürün kullanmadım ama hep istemişimdir uzun yıllar Nokia kullandım şans eseri Note 4 telefonum oldu yeni yeni Androide ısındım ve çok hoşuma gitti. Aileden 2 kişi İPhone 5 kullanıyor ya da kullanamaya çalışıyorlar diyelim kaç kere tamire gittiğini sayamadım. İleride Apple ürünü kullanır mıyım tabi ki de kullanmam çünkü Apple marka ürünlerin meşhur olması yabancı müzik kliplerinden tutun filmlere kadar yapılan reklamlarla sağlandı. Bizdeki yabancı hayranlığını bilmeyen yoktur zaten...Moderatörle konuşmasını falan bırak, adamlar apple'a laf söyleyene beyinsiz lafını kullandılar ona bir şey demiyon köpek balığı kapar lafına mı takılıyon ? Ben yıllarca Steve Jobs'un ürettiği apple cihazları kullanıp beğenmiş biriyim ki belki de apple'ın sistemleri ile en içli dışlı insanlardan biriyimdir. Şunu söyleyim Apple işletim sistemi için tercih ediliyordu, ben de o yüzden ettim ama zaten Steve Jobs öldükten sonra bunun olabileceğini tahmin ettim, oldu, Tim Cook içine etti cihazların...
Buyur bir örneği;
www.webtekno.com: iOS 8'deki Bir Açık Yüzünden iPhone'lar Büyük Tehlikede - IOS, Apple
Tim Cook'un yaptığı işin kalitesi budur... Bu durumda ben neden daha ucuz olan Android yada Windows Phone gibi platformalara yönelmeyim ?
Apple sırf laftır, havadır bu saatten sonra. Macbook Pro i5-3230M + 4GB Ram + 500GB Hard Disk cihaz ile aynı fiyata oyun laptop'u alıyorsun GTX 860M'li. Neyse konuyu daha fazla uzatmayıp, en sevdiğim apple caps'leri ile bitirelimKardeşim sana dediği lafı gördüm ve rapor ettim ayrıca tepkimi de koymuştum. Hiç Apple marka ürün kullanmadım ama hep istemişimdir uzun yıllar Nokia kullandım şans eseri Note 4 telefonum oldu yeni yeni Androide ısındım ve çok hoşuma gitti. Aileden 2 kişi İPhone 5 kullanıyor ya da kullanamaya çalışıyorlar diyelim kaç kere tamire gittiğini sayamadım. İleride Apple ürünü kullanır mıyım tabi ki de kullanmam çünkü Apple marka ürünlerin meşhur olması yabancı müzik kliplerinden tutun filmlere kadar yapılan reklamlarla sağlandı. Bizdeki yabancı hayranlığını bilmeyen yoktur zaten...
Android'den IOS'a geçmenin tam tersi IOS'tan Android'e geçmek olur. Ben yazılımsal olarak baktım. iPhone IOS, Samsung Android kullandığına göre IOS'tan Andriod'e geçmek iPhone'dan Samsung'a geçmek ile aynı (yazılımsal).Hocam siz konuya girerken başlığı okudunuz mu ? Yoksa okumak istediğinizi mi anladınız ?
iPhone 6'dan S6'ya Geçmek
Konu başlığı bu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.