Kanka öncelikle telefon zaten çok çok eski az daha kullanırsın 7 alırsan 6 büyük pişmanlık.2 de Aynı Desteği Alıyor
Evet
yok az daha koyar alır1600 tl iphone 7 mi olur?
Kanka öncelikle telefon zaten çok çok eski az daha kullanırsın 7 alırsan 6 büyük pişmanlık.2 de Aynı Desteği Alıyor
Evet
yok az daha koyar alır1600 tl iphone 7 mi olur?
alınir ama o fiyata 16 gb depolama alanı az.Bana yeter diyorsan al ama ios yazılım güncellemelerini göze alarak.2 de Aynı Desteği Alıyor
Evet
Kanka öncelikle telefon zaten çok çok eski az daha kullanırsın 7 alırsan 6 büyük pişmanlık.
yok az daha koyar alır
3000 tl miKanka öncelikle telefon zaten çok çok eski az daha kullanırsın 7 alırsan 6 büyük pişmanlık.
yok az daha koyar alır
ramazanda Alımayacam%100 yenilenmiş halini ramazan indirimiyle 3300'e aldım 7 32 GB.
3300 ₺.Alabiliyorsan al ama 6s eski ve fiyatı 1600 tl diyorsun.Bak kendin yenilenmiş iphone 6s 16 gb olanların fiyatına uygunsa alabilirsin.Ben 1600 tllik cihaz alıcam 4500 tl lik cihazı Öneriyorsun
E
Ramazanda alımayacağım.
Yaz'da Fiyatı DüşermiO zaman 3600 civarı olması lazım ama ben memnunum EasyCep'ten aldım bir sorun yaşamadım iş yerinden iPhone fanı bir arkadaşım var o da bayağı baktı inceledi kutuda unutulmuş sıfır gibi dedi.
zaten onu diyorum3300 ₺.Alabiliyorsan al ama 6s eski ve fiyatı 1600 tl diyorsun.Bak kendin yenilenmiş iphone 6s 16 gb olanların fiyatına uygunsa alabilirsin.
Yenilenmiş Apple iPhone 7 32 GB (12 Ay Garantili) Fiyatı
Yenilenmiş Apple iPhone 7 32 GB (12 Ay Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
3000 TL mibizim burada telefoncu 2.5'a satıyor kanka ama şöyle düşün daha fazla kullanırsın telefon daha az kullanılmıştır otomatikman çünkü daha sonra çıktı ama sen bilirsin. Neden alma diyorum çünkü iPhone 6 hep uygulamlardan atar kafayı yedirtir ben de 6'den 11'e geçtim oh be dedim. Ama sen karar vericen eninde sonunda karışmıyroum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.