Aktif olarak kullandığım uygulamalar;
-WhatsApp, Instagram, YouTube, X, Facebook, Reddit, Udemy.
-Sahibinden, Letgo.
-Spotify, YouTube Music.
-Papara, Yapı Kredi, ziraat.
-Getir yemek, Yemeksepeti, Trendyol GO, Migros yemek, tıkla gelsin.
Öncelikle uygulamaların açılması uzun vadede beni yorsa da yedek telefon olarak pek rahatsız etmeyebilir. Örneğin WhatsApp Instagram vb uygulamalar 5-10 saniyede açılıyor. Ama uygulama içi kasma donma pek yaşamadım şimdiye kadar.
Kamera: Benim kamera lensim düştüğü için çamur gibi fotoğraf çekiyor maalesef ama bulabilirsem lensi düşmeden önce çektiğim birkaç resmi ekleyebilirim. Sadece günü kurtarmalık fotoğraflar çekebilir ama öyle güzel bir şey beklemeyin. QR kod okutmak için vs iş görüyor ama.
Ses: Sesi gerçekten çok düşük. Mono hoparlör olmasından dolayı balkonda son ses müzik açsam sözleri bile anlamıyorum.
Batarya konusunda full şarjla dışarı çıkıp hiçbir şey yapmasam bile tüm gün yetmediğini söyleyebilirim. Yanınızda powerbank veya kablo taşımaya hazırlıklı olun.( belki yedek telefon olacağı için günü çıkartabilir net bir şey söyleyemem ama ben günde en az 5 kere şarj ediyorum %93 pil sağlığı yan sanayi kötü bir batarya ile.)
Ayrıca şu an oynamasam da geçen sene oynadığım bazı oyunları aşağıya yazayım.
-Mobile Legends bang bang: Genelde akıcı ama arada droplar yiyordum. Muhtemelen 25-30FPS arası alıyordu genellikle.
-Clash of Clans: Sürekli kastığını hissettiğim için oynayamıyorum savaşlarda daha da zor oluyor.
-Clash Royale: Clash of Clans ile aynı diyebilirim.
-Nss: Oynatıyor problem yok.
Özetle: Ben telefonu aktif kullanan biri olmasam da günlük işlerde "yeterli" diyebilirim. Mesajlaşma, arama yapma, görüntülü konuşma, banka uygulamaları için vs kullanıyorum. Şikayetçi olduğum kısımlar öncelikle pil, ekranın ufak olması, uygulamaların geç açılması ( sürekli yaşandığı için bir zaman sonra bunalttı beni.) Ve belki ses olabilir. Ancak şunun da altını çizmeliyim arayüzde bir kasma donma yaşamadım şimdiye kadar çok stabil. Sadece pil %15 aşağısındayken biraz takılmalar artıyor.