iPhone 6S 32GB Alınır mı ?

J7 kullanıyorsun ama J7'nin şarj ömrü gayet iyi, eğer o telefonla günü zar zor çıkartıyorsan iPhone ile hiç çıkartamazsın sanki. Plus alsan bile yanında ufak bir powerbank taşımak durumunda kalabilirsin. Arkadaşımda da J7 var onun telefonunun şarjı da hızlı bitiyor ancak internette şarjı iyi diyorlar.
 
Ben kullanıyorum. Gün boyu telefon oynayan biriysen benim gibi günde 2 kez şarj etmen gerekiyor. Ama dersen ki sadece günlük işler için kullanacağım o zaman batarya 1 günü çıkarıyor. Uzun süre sonra androidden iOS'a geçen biri olarak söylüyorum ki kesinlikle tavsiye ediyorum cihazı.
 
Şuan ki telefonunuz işinizi görüyorsa boşuna masrafa girmeyin hocam. Bi siteye 2 saniye geç girin, menü geçişlerinde hafif takılsın ne olacak sanki telefon işinizi görüyorsa sorun olmaz. Yinede sizin tercihiniz. Ama geçiş yapacaksınız 6S iyidir.
 
Şuan 6S kullanıcısıyım, keşke almasaydım diyorum. Hangi sebepten mi? 1 yıl önce aldım. 3.700 TL'ye 64GB versiyonunu, gidip 1.500 TL'ye bir telefon alsaydım param cebimde kalırdı ve gayet işimi görürdü diye düşünüyorum. Ama şöyle bir şey de var: telefonun tek eksi yönü parası benim gözümde. :) Hala ilk günkü gibi stabil ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Şarjı yoğun kullanımda 1 günü çıkaramaz fakat zaten evdeyim demişsiniz, pek problem olmaz sanırım. Gözüm miyop, uzağı göremiyorum, çok ciddiyim telefonun kamerası gözümden daha iyi. Dediğim gibi, bir telefona bu kadar para verilmez lakin diyorsanız ben vermek istiyorum, gönül rahatlığıyla 6S alabilirsiniz. Kesinlikle öneriyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı