iPhone 6S alınır mı?

nxoon

Centipat
Daha fazla  
Iyi akşamlar,
iPhone 6S almayı düşünüyorum, 2020'de yeterli mi? Kompakt, kullanışlı bir telefona ihtiyaç duyuyorum. Telefonun üst segment olmasını da istemiyorum.
Ve önemsediğim en önemli noktalardan biri Home düğmesi. Ikinci el fiyati için en iyi telefon 6S gibi. Çok da hoşuma gidiyor, ancak bataryası yeter mi? Şimdiki telefonum 30 güne kapanacak, ve 4000mAh idi. Samsung GS7 active kullanıyorum. iPhone 6S mantikli mi? Değil ise hangi telefonlari onerirsiniz? (Kriterlere uygun)

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi akşamlar,
iPhone 6S almayı düşünüyorum, 2020'de yeterli mi? Kompakt, kullanışlı bir telefona ihtiyaç duyuyorum. Telefonun üst segment olmasını da istemiyorum.
Ve önemsediğim en önemli noktalardan biri Home düğmesi. Ikinci el fiyati için en iyi telefon 6S gibi...Çokta hoşuma gidiyor, ancak bataryası yeter mi...Şimdiki telefonum 30 güne kapanacak, ve 4000MAH a sahip idi. Samsung GS7 active kullanıyorum. iPhone 6S mantikli mi? Değil ise hangi telefonlari onerirsiniz (kriterlere uygun)
Alırsan 16 gb ve 32 gb üstü almaya çalış, son güncellemeden sonra sistem sadece 10.90 gb yer kaplıyor gittikçe büyüyor 64 alabilirsen iyi olur, sonradan büyütürsen yer'i en az 400 tlye takıyorlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı