iPhone 6S alınır mı?

15 yasindayim, kullanimim kisitli sadece arama, video izleme....Batarya fena degil diyorlardi. Kendi kullanimim icin de mi bile degmez ? Redmi 8 cok buyuk, bana kompakt telefon lazim...

Son düzenleme:
iPhone 6s döngüsünün sonuna gelmiş bir telefon ve muhtemelen iOS 14 almayacak.

Apple mı açıklamış? Al bizim siteden de haber var: iOS 14 Güncellemesi Alacak Cihazlar Ortaya Çıktı - Technopat

Dediğim şeyi tekrarlıyorum. iPhone 6s döngüsünü tamamlayan bir telefon ve "muhtemelen" yeni işletim sistemi güncellemesini almayacak.

Buradaki bütün yorumlar olmasa da çoğu yorum taraflı, öncelikle video izleyeceğim demişsin ve bu iş için batarya düşük kalacaktır, bu fiyatlardaki bir F/P cihazı da performans olarak aynı performansı vereceği için performansı ele almayacağım fakat batarya burada senin en fazla kullanacağın donanım olacak gibi duruyor ve ağır bir kullanımda 6S+6.5 saat ekran süresi veriyorken bunu oranlarsak 2.8 saat ekran süresi çıkıyor ve bu düşük bir rakam (çözünürlük farkı var diyelim, 3 saat olsun, zaten 2 saatte şarj oluyor).
Ya Plus modeline yönelin ya da başka üreticilerin cihazlarına yönelin derim, @Emin Çıtak, bence güncellemeyi alır ama IOS 14 son güncelleme olur A9'lu cihazlar için.

Doğru değilse niye paylaşım yaptınız Moderatör Bey?

Doğru değil demedim çok bilgili arkadaşım. Muhtemelen demişim orada, her şey olasılıktan ibaret anlamına gelen bir sözcük kullanmışım. Sen de kendi çapında kanıt atıyorsun. İhtimaller üzerine konuştuğumuzu, bunun benim şahsi görüşüm olduğunu ifade edebilmek için haberi paylaşıyorum. Sonuç olarak, 6s almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'a karşı olan bir antilik var, neden anlamıyorum. Evet batarya kötü günümüz koşullarında ama arkadaş zaten demiş üst segment olmayacak diye, e bu adam bataryası iyi bir telefon seçerse bu sefer diğer özelliklerden kısıtlancak. Bence 6S yerine Plus modelini seçerseniz hem batarya konusunda hem de performans konusunda gayet memnun kalırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı