IPhone 6S almaya değer mi?

O nasil oluuyor ?
Sanırım çok yedeklemem vs var bende tam bilmiyorum . D63AC0F6-9E04-42C5-AA5D-EBDE7260E2C6.png

Üretiminden 4 yıl sonra çıkmış ve vitrinlerde sergilenen bir telefon BENCE AYNI SEGMENT BİLE OLMAMALI. Ama durum vahim. Ben Samsung'un kendi mağazasından satın aldım telefonu. Öyle de süsleyip püsleyip koymuşlardı vitrine. Hiç tartışmayın benimle. Ben kullandığım telefonu bilirim. 7+'dan kat kat daha iyi olması gereken bir telefon çok çok kötü ben bunu konuşuyorum.

Ben Wild Rift oynuyorum sadece sıcaklığı o kadar rahatsız etmiyor ve 60 FPS rahat rahat oynatıyor.

İP7+dan nasıl kat kat iyi olmadı lazım? Bir tarafta amiral gemisi diğer tarafta giriş segment var. Şu an da Samsung'un eski amiral gemileri bile a serisinin üst segmentinden performanslı sayılır.

Gayette gündelik işler için alınır ama 32gb ise ve deji pil takacaksanız. Şu anda İOS 16 çıktı ve 6s İOS 15 e sahip çoğu uygulamayı indirebilirsiniz, ancak arada sırada takılmalar yaşanabilir. O kadar da olsun canım😀. Hatta 5S kullanıyorum bulabilirseniz bu fiyata bir tane de bana.

800 TL'ye orta temizlikte 16 GB bir iPhone 6S buldum onu alacagim ustune sadece Home tusunu degisip Deji batarya takacagim sizce bu cihazin kac yil omru kaldi? PUBG performansi vs, nasıl? Kullananlar varsa cevap verebilir mi, cok kullanmayacagim telefonu, sadece alisveris, arama, fotograf, Safari vs. sosyal medya kullanmiyorum bir de cihaza 2-3 ay icinde yatirim yapmayi planliyorum yeni kasa ve orijinal ekran vs. sizce değer mi?

Bence değmez.

İP7+dan nasıl kat kat iyi olmadı lazım? Bir tarafta amiral gemisi diğer tarafta giriş segment var. Şu an da Samsung'un eski amiral gemileri bile a serisinin üst segmentinden performanslı sayılır.
Biri 7 yıllık telefon biri 3 yıllık telefon. 3 yıllık telefonun kat kat daha iyi olması lazım. Ben bundan bahsediyorum. Giriş, üst, alt, sağ, sol bilmem ben.

Biri 7 yıllık telefon biri 3 yıllık telefon. 3 yıllık telefonun kat kat daha iyi olması lazım. Ben bundan bahsediyorum. Giriş, üst, alt, sağ, sol bilmem ben.

Hocam telefon dünyasındaki gelişmelerden pek anlamadığınız belli eğer ileride telefon alma gibi bir düşünceniz olursa Sosyalde konu açın yardımcı olalım. İyi Sosyaller.

800 TL'ye orta temizlikte 16 GB bir iPhone 6S buldum onu alacagim ustune sadece Home tusunu degisip Deji batarya takacagim sizce bu cihazin kac yil omru kaldi? PUBG performansi vs, nasıl? Kullananlar varsa cevap verebilir mi, cok kullanmayacagim telefonu, sadece alisveris, arama, fotograf, Safari vs. Sosyal medya kullanmiyorum bir de cihaza 2-3 ay icinde yatirim yapmayi planliyorum yeni kasa ve orijinal ekran vs. Sizce değer mi?

Alınır, PUBG'de 30 FPS'i rahat verir, iPhone 6S'in en az 3 yıl daha ömrü var. (Bu konularda o kadar bilgisiz varki okurken kanser oluyorum.)

Gayet de gündelik işler için alınır ama 32 GB ise ve Deji pil takacaksanız. Şu anda iOS 16 çıktı ve 6S iOS 15'e sahip çoğu uygulamayı indirebilirsiniz, ancak arada sırada takılmalar yaşanabilir. O kadar da olsun canım😀. Hatta 5S kullanıyorum bulabilirseniz bu fiyata bir tane de bana.

16 GB hocam ve bayağı da eksiği var Home tuşu yok bataryası 70 kasa çizik ekran yan sanayi ama piyasası 1200'den başlıyor o yüzden bunu almaya karar verdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı