IPhone 6S almaya değer mi?

O nasil oluuyor ?
Sanırım çok yedeklemem vs var bende tam bilmiyorum .

İP7+dan nasıl kat kat iyi olmadı lazım? Bir tarafta amiral gemisi diğer tarafta giriş segment var. Şu an da Samsung'un eski amiral gemileri bile a serisinin üst segmentinden performanslı sayılır.

Gayette gündelik işler için alınır ama 32gb ise ve deji pil takacaksanız. Şu anda İOS 16 çıktı ve 6s İOS 15 e sahip çoğu uygulamayı indirebilirsiniz, ancak arada sırada takılmalar yaşanabilir. O kadar da olsun canım. Hatta 5S kullanıyorum bulabilirseniz bu fiyata bir tane de bana.

Bence değmez.

İP7+dan nasıl kat kat iyi olmadı lazım? Bir tarafta amiral gemisi diğer tarafta giriş segment var. Şu an da Samsung'un eski amiral gemileri bile a serisinin üst segmentinden performanslı sayılır.
Biri 7 yıllık telefon biri 3 yıllık telefon. 3 yıllık telefonun kat kat daha iyi olması lazım. Ben bundan bahsediyorum. Giriş, üst, alt, sağ, sol bilmem ben.

Biri 7 yıllık telefon biri 3 yıllık telefon. 3 yıllık telefonun kat kat daha iyi olması lazım. Ben bundan bahsediyorum. Giriş, üst, alt, sağ, sol bilmem ben.

Hocam telefon dünyasındaki gelişmelerden pek anlamadığınız belli eğer ileride telefon alma gibi bir düşünceniz olursa Sosyalde konu açın yardımcı olalım. İyi Sosyaller.

iPhone 8 aşağısı hiçbir iPhone alınmaz bence onun yerine o paralara alınacak androidler çok daha iyi.

Alınır, PUBG'de 30 FPS'i rahat verir, iPhone 6S'in en az 3 yıl daha ömrü var. (Bu konularda o kadar bilgisiz varki okurken kanser oluyorum.)

Alınır, PUBG'de 30 FPS'i rahat verir, iPhone 6S'in en az 3 yıl daha ömrü var. (Bu konularda o kadar bilgisiz varki okurken kanser oluyorum.)
Tamam 16GB telefonla kanser olmaya devam siz 16GB telefona PUBG bile yükleyemezsin Whatsapp,İnstagram gibi uygulamalardan sonra.

16 GB hocam ve bayağı da eksiği var Home tuşu yok bataryası 70 kasa çizik ekran yan sanayi ama piyasası 1200'den başlıyor o yüzden bunu almaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…