iPhone 6S Apple şarj aleti nereden alınmalı?

esadomer

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2019
Mesajlar
640
Çözümler
3
Sizce 1200₺ verip orijinal mi satın almalıyım yoksa alabileceğim başka bir marka/model var mıdır? Ayrıca eğer orijinal almalıysam, Apple'ın kendi sitesinden mi satın almam gerekir?
6S Plus telefonum için arıyorum.
 

Bence bu olabilir, ileride cihazınızı güncellerseniz de kullanırsınız. Çevremde kullananlar memnun kaldılar. Şarj kablonuz var mı?
6 Plus ile uyumlu mu hocam? Ayrıca kablom var ama düzgün olduğunu düşünmüyorum o yüzden bir de kablo almam gerek.
Kalitesine güvendiğiniz bir marka yeterli sakın 1200 TL falan vermeyin o telefon için, cihaz hızlı şarj bile desteklemiyor düzgün bir adaptör olsun yeter.
Apple takıntımız varsa bile şu şekilde yapın: Apple MD813ZM/A 5 W Şarj Adaptörü Fiyatları ve Özellikleri Apple USB Priz Adaptörü Kutulu (İthalatcı Gara - PttAVM.com
Bunlar eski olduğu için hemen bozulmaz değil mi hocam? Orijinal istememin sebebi birkaç hafta sonra tekrar bozulmasını istemiyorum o yüzden. Bir de kablo lazım dediğim gibi.

Kablo olarak da bunu almayı düşünüyorum.
 
@esadomer
Kablo cok önemli değil en yakın bim, a101, şok marketlerden birisinden edinin derim ancak bence şu şekilde üçüncü parti bir ekipman seti daha mantıklı f/p olarak:

Kablo olarakta soyle bir şey öneririm:
Daha önce başka Apple cihazlarımda da olan sorunu yaşamak istemiyorum hocam. Genelde 2-3 hafta şarj ediyor daha sonra etmiyor. Bu yüzden orijinale yönelmek istiyorum, bu konuda adaptör + orijinal Apple kablo veya 5W Apple adaptör + Orijinal Apple Kablo'da alabilirim. Siz ne düşünürsünüz?

Bir de TTEC Marka batarya almayı düşünüyorum.
 
Daha önce başka Apple cihazlarımda da olan sorunu yaşamak istemiyorum hocam. Genelde 2-3 hafta şarj ediyor daha sonra etmiyor. Bu yüzden orijinale yönelmek istiyorum, bu konuda adaptör + orijinal Apple kablo veya 5W Apple adaptör + orijinal Apple Kablo'da alabilirim. Siz ne düşünürsünüz?

Bir de ttec marka batarya almayı düşünüyorum.

Hocam cok pahali kaliteli ürün ureten firmalar var Ugreen gibi onlara yonelseniz daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı