Çözüldü iPhone 6S Beklemeye Değer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BYMLK

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese, sorum çok açık. iPhone 6 almayı düşünüyorum. Biraz bekleyip S'ini alsam mı bilemedim. Ne gibi farklar gelecek, bekledigime değer bir telefon olur mu? Fiyatı tahmini ne kadar olur ?
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hocam almayı düşünüyorsanız eyer ki beklemenizi tavsiye ederim, zira S serileri her zaman farklı olarak yapılıyor. Bunu diğer modellere bakarak ta anlarsınız, kısacası Apple her zaman S serilerini farklı bir özellikle piyasaya çıkarır. Bende şuan 6S bekliyorum, tüm modellerini neredeyse kullandım ama S serisi her zaman farklı olduğu için bende bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun dileklerimle.

Bence de beklemelisiniz. Apple bence babalar gibi bir telefon yapacak. :)

S serisi bildiğimiz üzere safir cam kullanılarak yapılıyor touch id kısmı da dahil olmak üzere ve safir camları elmas ile çiziliyor. Şu şekilde söylentiler var 6s iPhone 6 ile aynı boyuta sahip olacakmış, 2gb ram ve günümüzün yüksek kamera çözünürlüğü ve yüksek megapikselli telefonlara rakip olmak için 12 megapiksel kamera kullanılacak deniliyor. Benim de kafamda 6 mı 6s mi soruları var bende yakın bir zamanda iPhone 6 alacağım fakat 6s i beklemeli miyim o konuda emin değilim.

S serisi her zaman beklenmeli. Şunun sırasında az vakit kaldı. S serisi daha uzun ömürlü olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı