iPhone 6S etkinleştirmede SIM kartı geçerli değil sorunu

O zaman büyük ihtimal sıfırlama işleminde bir hata olmuştur. Siz müşteri hizmetlerini arayın. Onlar uzaktan cihaza bağlanıp soruna çözüm üretebiliyorlar. Dua edin sizden kaynaklanan bir hata olsun:)

@İşlemcidesucuk ilgili firmayı arama imkanınız varsa arayıp konuşabilirsiniz. Ama internet sitesinden konuyla ilgili bir e-posta atmanız sizin için daha kolay olacaktır. Yazacağınız e-postada ne zaman aldığınız fatura numarası cihazın seri numarası gibi bilgileri belirtmeyi unutmayın. Amerika'dan aldığınızı ve şu an Türkiye'de bulunduğunuzu ve böyle bir sorun yaşadığınızı belirtin ve sim kilidinin kaldırılmasını talep edin. Aşağıda ben sizin için iletişim linkini ekledim. Sohbet kısmı müsait olduğunda oradan yazışabilirsiniz, müsait değilse oradaki e-posta adresine yazabilirsiniz ve geri dönüş talep edin tabi yazı sonunda. Aklına takılan birşey olursa yazabilirsin.

AT&T Contact Us

Aynen seri numarası, gerekirse fatura numarası, imei numarası hepsi hazır olsun sohbet kısmından yazarken. Ama gene bana biraz garip geldi. AT&T özellikli olan cihazlar sim kilidi açık olurdu yani. Sen önce görüş bakalım umarım çözülür sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı