iPhone 6S İlk Şarj Nasıl Olmalı?

BlueShift

Hectopat
Merhabalar yeni alınan iPhone 6S'te ilk şarj süreci nasıl olmalıdır. Telefonu açtığımızda belli bir şarjla geliyor. Önce o şarjı tüketip kaç saat şarjda kalmalıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ilk olarak şarjını komple bitir ayda 1 defa şarjını sıfırlayıp telefon kapandıktan sonra şarja takman gerekir bataraya iyiliği için. Sonrasındaki şarjlar için ise %5-%15 arası istediğin zaman şarja takabilirsin :)

Bugüne kadar herhalde 10 tane İPhone kullandım. Şuan evde 4 tane Apple cihaz var(İPad 2, İPad Air, İPhone 6S, ve İPhone 7) Ben genelde %5 ve %5'in altına düştüğünde takarım. Dün %3'de takmıştım, bugün %1'de taktım. Tam dolup %100 olunca da çekerim benim huyum böyle. Bugüne kadar da hiç sorun yaşamadım. İPhone 7'de de öyle yapıyorum, İPhone 6S'de öyle İPad 2'de de öyle aynı şekilde İPad Air'da aynı şekilde. İPad 2 tabletim kaç yıllık hatırlamıyorum ama işte ilk çıktığında almıştım çok sevdiğim için de satmıyorum. Bataryasında hiç sorun yok halen daha çok stabil ve halen daha şarjı birbuçuk günü çıkartıyor hatta bazı günler iki günü.

Eskisi gibi ilk şarj son şarj diye birşey kalmadı. %100 olmadığı sürece şarjdan çıkarmamaya özen gösterin. Şarjdayken telefonu kullanmayın

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı