iPhone 6S iOS 11 Güncelleme Sonrası Şarj Hızlı Bitme Sorunu

sanliturk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
ceh
6S kullanıyorum. Birkaç gün önce iOS 11 güncellemesini yükledim. Günde 2-3 defa şarja takmak zorunda kalıyorum su gibi gidiyor batarya. Çevremdekilerde de aynı sorun var. Tavsiye ettiğiniz ayar vs. var mı güncelleme gelene kadar idare edelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İTunnes üzerinden “İphone’a Geri Yükle” yapın. Bu işlem mevcut yazılımın üzerine kurmak yerine temiz kurulum ile İOS 11 kurucaktır. Kalıntı olmadığı için daha iyi pil süresi alabilirsiniz. Bu şekilde yaptığım için son sürüm İOS 10’dan pil olarak fark yaşamadım. Ama üzerine kuranlar da sıkıntı oluyor.

iTunes olayını yaptım. Son güncellemeyi de yaptım sorun hala devam. Artık önümüzdeki güncellemelere bakacağız. Konu kilitlenebilir.

Cihazın 6s ise geri yükleme ile imzalar kapanmadan önce 10.3.3'e geri dön derim. 10'a yakın kez iOS 11'e geçiş yapıp durdum ama yok 6s için batarya sorunu hala devam ediyor. Adam akıllı bir sürüm çıkmadan güncelleme yapmam. Tavsiyem sende geri dön.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00