iPhone 6S iOS 13.4 indirilir?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Telefonum iPhone 6S iOS 13.31 kullanıyorum. Twitter indirmek için iOS 13.4 ve üstü gerekiyor ben yazılım güncelleme yerine girince iOS 14.71 var fakat iOS 13.4 indirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ya da iOS 14.71 indirirsem de bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Telefonum iPhone 6S iOS 13.31 kullanıyorum. Twitter indirmek için iOS 13.4 ve üstü gerekiyor ben yazılım güncelleme yerine girince iOS 14.71 var fakat iOS 13.4 indirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ya da iOS 14.71 indirirsem de bir sorun olur mu?

En son sürüm neyse ona geç, sıkıntı çıkmaz.

Merhaba,
Apple her yeni güncellemeden sonra güvenlik kaygıları nedeni ile (Jailbreak'i engellemek için) bir eskiye geçişi kapatır. Örneğin 14.6 ya geçişi 14.7 den sonra kapatmıştır. Teknik olarak istediğiniz olay imkansızdır.
Ekte ki resime bakınca anlayacaksınız.

Dosya Ekleri

• ipsw.PNG
    ipsw.PNG
    66,1 KB · Görüntüleme: 107
6S En son sürümü kullanıyorum bir sorun yok (14.7.1), geçmek için de son şansın olabilir çünkü sürüm 15 gelecek mecburen 15'e geçmek zorunda kalırsın onda da sorun çıkma olasılığı 14.7.1'e göre daha yüksek olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı