iPhone 6S iOS 14'e nasıl düşürülür?

• Konuyu başlatan TheHub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.044
Öncelikle neden düşürmek istiyorsunuz? Garantisi olan cihaz ise Jailbreak garanti dışı kalmasına sebep olur.
nedeni en yukarda yazıyo ama söyliyim çok ısınıyo ve şarz hızlı bitiyo kısaca zorluyor ve bekle bu telefondan önce ki sahibine garantisini sorup geliyorum.
Telefonda aynı zamanda oyunda oynuyorsan şayet ısınma olması çok normal. Bende 6S kullanıcısıyım iOS 15.0.1 sürüm yüklü bende böyle bir problem yok.
oyun oynamadan da ısınız şuan elin de o ısıyı çok iyi anlıyorum.
nedeni en yukarda yazıyo ama söyliyim çok ısınıyo ve şarz hızlı bitiyo kısaca zorluyor ve bekle bu telefondan önce ki sahibine garantisini sorup geliyorum.

oyun oynamadan da ısınız şuan elin de o ısıyı çok iyi anlıyorum.
ben bunu düşürememmi şuan imzayımı beklicem ne kadar sürer??

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık dönemezsiniz maalesef. Arkadaşların da bahsettiği gibi imzalar kapatıldı.

1633631702569.png

ne olcak ne zmn açılır ?
Açılmayacak artık. Apple yeni bir sürüm yayınladığında bir önceki sürümün imzasını belirli bir süre açık tutar. O süre doldu, artık iOS 15'ten aşağısına dönüş kapandı. JB gibi yöntemlerle olabilir, çok hakim değilim JB konusuna.

iOS 15 henüz çok yeni, güncellemelerle toparlar bence sabretmek lazım.

Açılmayacak artık. Apple yeni bir sürüm yayınladığında bir önceki sürümün imzasını belirli bir süre açık tutar. O süre doldu, artık iOS 15'ten aşağısına dönüş kapandı. JB gibi yöntemlerle olabilir, çok hakim değilim JB konusuna.

İndirsek ne olur? Hep merak etmişimdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı