iPhone 6s mi Note5 mi?

Ram'i kafana takma, tabii iphone alıcaksan. Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz. İphone 4s donanımında olan ipod 5 ile Gta SanAndreas'i uzun uzun oynamıstım, kasma takılma hiçbiri olmamıstı.
İkisi arasında seçim yapıcak olursan, bence İphone 6s'i al. Muhtemelen yeni bir çip ve kamera çıkıntısız olarak gelicek(umarım).
Tamam içimi aydınlattınız çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Ne amaçla kullanacağına bağlı. Eğer iş için kullanacaksan Note 5, eğer günlük kullanım içinse iphone 6s.
Eğer root gibi şeyler yapacağım derseniz Note 5.
Eğer root yapmasamda olur derseniz Iphone 6s.

KARDEŞ apple dan şaşma ben sana Söyleyeyim de Şimdi telefona 10 milyarda 100 milyarda versen Hakk'ını veriyor.Diyim ben sana. Ve geleceğin telefonu bu

Bide bütçeni fazla zorlama bak ben 5s kullanıyorum çok iyi 8 aydır kullanımdayım bir kez donduğunu takıldığını görmedim stabil bir alet zaten

Samsung'un duzgun yapabildigi tek sey Note serisi. Cikar cikmaz alacagini dusunurken kronik soruna rastlama ihtimali cok dusuk olsa da var iki cihazda da. Samsung'un teknik servisleri berbat, Apple'i da bilmeyen yoktur zaten satis sonrasi musteriye olan ilgisi vs. cok iyi. Ben olsam iPhone 6S tercih ederdim.

Ne amaçla kullanacağına bağlı. Eğer iş için kullanacaksan Note 5, eğer günlük kullanım içinse iphone 6s.
Eğer root gibi şeyler yapacağım derseniz Note 5.
Eğer root yapmasamda olur derseniz Iphone 6s.
Öğrenciyim genellikle oyun oynuyorum.

6S çıkacağını düşündüren nedir? iPhone tercih edebilirsin.
KARDEŞ apple dan şaşma ben sana Söyleyeyim de Şimdi telefona 10 milyarda 100 milyarda versen Hakk'ını veriyor.Diyim ben sana. Ve geleceğin telefonu bu

Bide bütçeni fazla zorlama bak ben 5s kullanıyorum çok iyi 8 aydır kullanımdayım bir kez donduğunu takıldığını görmedim stabil bir alet zaten
Tamam eğer bütçem izin vermezse 6 ya da 5s alabilirim zaten 5s i ben de kullandım gerçekten iyi telefon. Cevabın için teşekkür ederim.

Samsung'un duzgun yapabildigi tek sey Note serisi. Cikar cikmaz alacagini dusunurken kronik soruna rastlama ihtimali cok dusuk olsa da var iki cihazda da. Samsung'un teknik servisleri berbat, Apple'i da bilmeyen yoktur zaten satis sonrasi musteriye olan ilgisi vs. cok iyi. Ben olsam iPhone 6S tercih ederdim.
Cevabın için teşekkür ederim :) Ben de karar verdim iPhone6s alacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı