iPhone 6S Mi? Xiaomi Note 8 Mi?

Yer
İstanbul Pendik
Daha fazla  
Meslek
Denizci/Öğrenci
6S 32 GB kulanıcısıyım. Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve artık bataryamı da değiştirmediğim için, çöp oldu. Herhangi bir bi sorunum yok, fakat sizce Xiaomi Note 8 alınır mı? Alınmaz mı? Veya 1 sene daha bekleyip iPhone bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 6S kullanıcısıyım. Değiştirmeyi düşünüyordum batarya falan problemlerinden dolayı. Sonra gereksiz bulup 1 ay önce 2200 Mah Deji marka batarya taktım telefon 0 haline döndü şarjı da anasını ağlatsan 1 günü rahat çıkarıyor. Normal kullanımda 2 gün gidiyor. Özlemişim böyle telefon kullanmayı batarya kötü olunca telefon işe yaramıyor. Bu arada Baseus marka bataryalar var onlar daha iyi diyorlar ama denemedim. Bir de orjinal batarya kampanyası oluyor KVK'da 180TL falan oluyor takip edebilirsin.
Uzun lafın kısası batarya değiştir devam et en iyisi.

Özellikler açısından Note 8 tabiki de daha iyi ayrıca, ayrıca bir kaç yıl sonra 6 s'e güncelleme bitiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı