Quxd
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir telefon almak istiyorum ve iPhone almaya karar verdim, ilk basta SE 64GB modelini alacaktım fakat kararımı değiştirdim 6S 16 GB almaya karar verdim. Ama herkez 7 eylülü beklememi ve iPhone 7 tanitildiktan sonra 6S'nin fiyatının düşeceğinden söz etmiş, bunun dogruluk derecesi nedir ve tahmini olarak kaç TL indirime girecegi hakkında bir fikriniz varsa paylaşa bilir misiniz ?
Ve son olarak 6S 16 GB alsam yeterli olur mu? Fotoğraflari laptoba surekli olarak yedekleyebilirim. 4k video hiç kullanacağımı sanmıyorum oyun olarak ise Modern Combat 5 tarzinda 2 3 oyun yuklerim ve sosyal paylaşım platformlarının çoğunu indiririm, ve 300 400 müzik yüklerim eğer 6S 64GB 300 400 TL indirime girerse 64 GB alirim ama 3500TL ve fazlasi olursa alamam.
Ve son olarak 6S 16 GB alsam yeterli olur mu? Fotoğraflari laptoba surekli olarak yedekleyebilirim. 4k video hiç kullanacağımı sanmıyorum oyun olarak ise Modern Combat 5 tarzinda 2 3 oyun yuklerim ve sosyal paylaşım platformlarının çoğunu indiririm, ve 300 400 müzik yüklerim eğer 6S 64GB 300 400 TL indirime girerse 64 GB alirim ama 3500TL ve fazlasi olursa alamam.
Son düzenleyen: Moderatör: