iPhone 6S Performans Sorunu

Gökay KAYA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha 1 hafta önce aldığım telefonumda bazı performans sorunlarım var. Örneğin ara geçişlerde bence telefonun yapmaması gereken takılmalar, 5s kullanan arkadaşımda bile görmediğim bazı durumlar söz konusu. Sıradan kullanımda belki ben paranoyak olabilirim ama oyunlarda da bi performans sorunu var. Real racing 3'te sürekli olarak takılmalar yaşıyorum, modern combat 5'te ise sadece bir kaç defa gördüm. Geekbench 3 ile işlemciyi test ettim ve puanlar olması gerektiği gibi. Tek çekirdekte 2510, multi çekirdekte ise 4400'lerde bir şey. Telefonu sıfırlamayı da denedim, normal kullanımda bazı takılmalar azaldı diye bilirim ama telefon bence hala olması gerektiği gibi değil, sizce napmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon ısınmıyor bile diyebilirim. İlk aldığım an oyunla yormak istemedim. İlk olarak real racing 3 yükledim gerçekten çok takılma vardı. Sıradan kullanımdaki takılmalar belki ben çok hızlı kullanıyorum diye düşündüm ama oyun performansında bi terslik olduğunu anladım. Telefona reset attım ama durum hala aynı. Size şöyle anlatayım, telefonun hızlanması için önce bazı şeyleri yaparken takılarak yapıyor, daha sonra olması gerektiği gibi oluyor. Beni şaşırtan geekbench 3 te puanlarda sorun olmaması.

Hocam bende bi şaşkınlık içindeyim telefon bazen olması gerektiği gibi çok hızlı bazen de takılıyor benchmarktada her şey normal görünüyor aldığım yeri aradığımda garantiye göndermemi söylediler ama gönderirsem büyük ihtimal bir şey yapmayacaklar ve bu süre zarfında kullanabileceğim başka telefonumda yok. Sorunun ne olduğunu bilsem içim rahat edecek en azından.

bence deneyin. Yazılımsal ise zaten siz düzeltebilirsiniz. İstanbulda yaşıyorsanız da servise götürürseniz. Telefonu bir günden geri verebilir sanırım. Sony de servis bir günde hallediyor. Herhalde Apple da öyledir. Bu arada bende 6s plus kullanıcısıyım. Absürt takılma bende de var.

Sizce bu takılma normal mi? Bende yüzde 95 ten sonra yavaş şarz olma vardı sanırım herkeste var sıfırlayınca düzeldi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı