İPhone 6s performans düşüklüğü

İhtimali var tabi. Uygulamaları silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Bir dönem benimde Youtube'da videoları yüklememe sorunu vardı. Dönüp duruyordu imleç. Silip tekrar yüklemiştim düzelmişti. Deneyebilirsiniz isterseniz.
Evet silip tekrar yükledim 2 kere sıfırladım yinede aynı devam ediyor kasma

Apple Store'a girin, sol alttaki Öne Çıkanlar sekmesine arka arkaya 10 kez basın. 10. basışınızda sayfa yenilenecektir ve o sırada gereksiz önbellek temizlenecektir. Sayfa tamamen tekrar yüklendiğinde App Store'dan çıkış yapabilirsiniz. Power tuşuna basılı tutun, Kapat kaydıracı geldikten sonra hiç bir şey yapmayın ve Ana Ekran tuşuna 5 saniye basılı tutun. Cihaz ne zaman ana ekrana gelirse o zaman basmayı bırakabilirsiniz, bu işlem de cihazı hızlandıracaktır. Son olarak Ana Ekran Tuşuna ve Power Tuşuna basılı tutun, cihaz kapanacaktır ancak siz bırakmayın, Apple logosunu gördüğünüz zaman tuşlara basmayı bırakabilirsiniz.

Apple Store'a girin, sol alttaki Öne Çıkanlar sekmesine arka arkaya 10 kez basın. 10. basışınızda sayfa yenilenecektir ve o sırada gereksiz önbellek temizlenecektir. Sayfa tamamen tekrar yüklendiğinde App Store'dan çıkış yapabilirsiniz. Power tuşuna basılı tutun, Kapat kaydıracı geldikten sonra hiç bir şey yapmayın ve Ana Ekran tuşuna 5 saniye basılı tutun. Cihaz ne zaman ana ekrana gelirse o zaman basmayı bırakabilirsiniz, bu işlem de cihazı hızlandıracaktır. Son olarak Ana Ekran Tuşuna ve Power Tuşuna basılı tutun, cihaz kapanacaktır ancak siz bırakmayın, Apple logosunu gördüğünüz zaman tuşlara basmayı bırakabilirsiniz.

Dediklerinizin appstoredeki öneçıkanlara basma hariç hepsini yapıyorum dediğim sorunlar devam ediyor ön bellek silmeyi de deneyeceğim

Bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum 6S kullanmadım da o yönden yorum yapamam ama ne alakaysa bu kapanma sorununun önüne geçmek için bir şarj seviyesinin altına düşünce performans kıstırıyormuş son güncellemesi ile bana mantıksız geldi yorumu sizlere bırakıyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı