iPhone 6S Plus Batarya Azalınca Kasıyor

fackabas10

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2017
Mesajlar
16
Ben 3 gün önce servis dışında batarya değişimi yaptırdım. Telefonun sarjı %25-%23'lerin altına indiğinde kullanılamaz biçimde bi kasma oluyor telefonda ama şarja taktığım an düzeliyor, sıkıntı ne olabilir? Cihaz 6S plus ve bataryanın orijinal olup olmadıgını nasıl anlarız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya çıkarıldığı zaman anlaşılıyor orijinal olup olmadığı ama 6s modelinde batarya sorunu var benimki kapanıyordu sarjı %40 da iken sarja takmadan da açılmıyordu. Sizi üzmek istemem ama şunu söyleyebilirim ki servis dışında yaptırdıysanız bu değişikliği parçanızı çalıp sahte takmış olabilirler benim bir arkadaşım batarya değiştirtmişti ve ekranını bile yan sanayi kötü bir ekran ile değiştirmişlerdi.
 
geçenlerde apple buna benzer bir konu ile alakalı bir açıklama açıklama şu yönde eski telefonların şarj seviyesinin belli bir oranın altına indiğinde şarjı daha uzun süre kullanmak adına işlemci kendini kısıyormuş
 
Markasız pilden kaynaklandığını düşünüyorum. Muhtemelen şarj azalınca pil yeterli enerjiyi sağlayamıyor e yeterli güç olmayınca işlemci düşük frekansa çekiliyor.
 
Benim cihaz(6s +) sıfırlandı %1-2 falan olunca bende de kasıyor. Gerçi eşimin telefonu da 6s o da kasıyor. Hatta yanılmıyorsam göndermeden evvel de kasma olayları başlamıştı. Sanırım Aralık gibi başladı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı