iPhone 6S Plus iOS sürümü nasıl düşürülür?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde iPhone 6S Plus var yurt dışı cihazdı ama ara sıra evde bazı şeyler için kullanıyorum fakat iOS sürümü yüksek olduğu için ağır çalışıyor ve pili hızlı bitiyor. iOS düşürmek istiyorum, Mac'im yok sanal bilgisayar olarak kurup Mac ile yapabilir miyim? Sanırım illa Mac olması lazımmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac şart değil normalde ama yapamazsın. İmzalar kapandı eski sürümlerde. Eğer o dönemde o cihazdan alınmış bir SHSH kaydı var ise evet yapabilirsin. Keşke 6S Plus'ı iOS 9 yapsan, kafa kaldıran telefondu o sürümde.
Bir videoda görmüştüm iOS 10'a düşürmüş arkadaşın biri sorduğum zaman macbook gerekli falan demişti. Ondan dolayı sordum sanal pc olarak mac kurarsam yapabilir miyim diye. Anlıyorsan böyle şeylerden biraz fikir verebilir misin? bu kayıtların olduğu bir site veya yapılış şekli biliyor musun?

Bir videoda görmüştüm iOS 10'a düşürmüş arkadaşın biri sorduğum zaman MacBook gerekli falan demişti. Ondan dolayı sordum sanal PC olarak Mac kurarsam yapabilir miyim diye. Anlıyorsan böyle şeylerden biraz fikir verebilir misin? Bu kayıtların olduğu bir site veya yapılış şekli biliyor musun?

Arkadaşı tanımam bilmem ama gerek Facebook gruplarında gerek YouTube'da karşıma çıkıyor galiba bir şekilde yolunu bulmuş biri. Kendisine ulaşın derim.
SHSH kaydı her cihaza özeldir. Yani sen başka bir 6S Plus'ın SHSH kaydını alamazsın senin cihazında zamanında örnek veriyorum iOS 10.3 yüklüyken bir SHSH kaydı varsa şu an iOS 10.3'e dönebilirdin.

Arkadaşı tanımam bilmem ama gerek Facebook gruplarında gerek YouTube'da karşıma çıkıyor galiba bir şekilde yolunu bulmuş biri. Kendisine ulaşın derim.
SHSH kaydı her cihaza özeldir. Yani sen başka bir 6S Plus'ın SHSH kaydını alamazsın senin cihazında zamanında örnek veriyorum iOS 10.3 yüklüyken bir SHSH kaydı varsa şu an iOS 10.3'e dönebilirdin.
bu kayıt alınmışsa nasıl görebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı