iPhone 6S Plus kamera arızasını yaptırmaya gerek var mı?

SaviorAngel™

Hectopat
Makaleler
2
Su an iPhone 6S Plus kullanıyorum ve memnunum. Ama kamerasında bir arıza (OİS sensörü) var ve video çekemiyorum. Aklımda da Nand kartını değiştirtip kamerayı yaptırmak var ama 1000 TL’yi bulacak bu tadilatın tutarı ve 5 yıllık bir telefon icin değer mi emin değilim. Soruma gelecek olursam telefonu yaptırmam mi daha mantıklı olur, yoksa satıp (1000-1200 arasına satabildim bu halde herhalde) başka bir telefona mi geçsem? (Redmi Note 8 demezseniz sevirim başka telefon önerecekseniz.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir tane de bozulduktan sonra çektiğim bir fotoğrafı ekleyeyim, normal fotoğraflarda sıkıntı yok.

Dosya Ekleri

• BB19D3C4-DF09-4DE3-BE5C-FD16CA6A7A9D.jpeg
    BB19D3C4-DF09-4DE3-BE5C-FD16CA6A7A9D.jpeg
    420,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera arızası ne kadara yapılacak sordun mu hiç? Bu modelden Note 8 modeline geçmek doğru değil zaten. 6S Plus modelinin hala gideri var, boşuna masraf yapmaya gerek yok ama bir yandan da artık güncelleme almayacağı için dediğiniz fiyatlara satmak mantıklı geliyor bana.

O telefonu çok ovup bitiremeyen var ondan belirtme ihtiyacı duydum.
Fiyatına göre iyi, abartılacak bir tarafı yok. Bir amiral gemisi cihaz değil. Böyle kullanmanın zararı olmaz da piyasası varken elinden bu fiyatlara çıkarmak bana göre mantıklı. Yeni bir Iphone almak için elbette üzerine epey bir para ekleme ihtiyacı olacak. Bütçen var mı yeni bir Iphone almak için bilmiyorum. Bu modelden Iphone 7 serisine de geçilmez. Depolamayı nasıl yükselteceksin ona anlam veremedim. Videoyla falan işin yoksa zaten kamerayı yaptırmana da gerek yok madem fotoğraflarda sorun olmuyorsa. Bu şekilde de kullanmaya devam edebilirsin. Gittiği yere kadar kullanman daha doğru olacak gibi, diğer üst seviye Iphone modellerinin fiyatını düşünce.

Fiyatına göre iyi, abartılacak bir tarafı yok. Bir amiral gemisi cihaz değil. Böyle kullanmanın zararı olmaz da piyasası varken elinden bu fiyatlara çıkarmak bana göre mantıklı. Yeni bir Iphone almak için elbette üzerine epey bir para ekleme ihtiyacı olacak. Bütçen var mı yeni bir Iphone almak için bilmiyorum. Bu modelden Iphone 7 serisine de geçilmez. Depolamayı nasıl yükselteceksin ona anlam veremedim. Videoyla falan işin yoksa zaten kamerayı yaptırmana da gerek yok madem fotoğraflarda sorun olmuyorsa. Bu şekilde de kullanmaya devam edebilirsin. Gittiği yere kadar kullanman daha doğru olacak gibi, diğer üst seviye Iphone modellerinin fiyatını düşünce.
Donanımsal olarak değiştirilebiliyor ama riskleri var, bütçe olarak yazın 10000 TL’lerde bir sistem toplama planım var ondan dolayı da pek bütçe ayırmayı düşünüyorum suanlik, böyle devam o zaman :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı