iPhone 6S Plus vs iPhone 7

Neden sadece Apple tercihiniz olsun ?, sırf Apple olması için alıyorsunuz ve MacBook gibi olacak İphone 7. Hızlı sarj desen yok, kulaklık girişi desen yok ve kulaklık girişi olmasada 6S kalınlığında neredeyse. Onun yerine telefon pazarında zirvede bulunan Samsung gibi markalar tercih edebilirsiniz.

Note 7 alcaktım bomba gibi telefon olmuş gerçekten . Samsung mu zirvede ? Bu kişiden kişiye değişir fakat androidde htc 10 dan başka telefon almam şu saatten sonra .

Apple yazılım anlamında en gelişmiş firma değilmi ? Sorun olsa bile çözer bence.
Doğru. Ben performans veya yazılım açısından kastetmemiştim. Ör: Mesela iPhone 5 home tuşu çok şikayet edilen bir problemdi. Demek istediğim şey 7 nin hükmü belli değilken 6S Plus daha az baş ağrıdır. (Çoğu alanda güncellik, performans vs. 7 1 adım daha öndedir.)

Samsungta Note serisi dışında telefon almam ve şuan tercihim iphonedan yana tercihiniz için teşekkürler.
Android Kullanmayı seviyorsanız kesinlikle Note 7 cihazın bakın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı