iPhone 6S cihazım var PUBG yükleyeceğim ama donarsa diye indirmiyorum. Tabii cihazdan 90 FPS beklemiyorum bana Erangel de adamları çok olduğu yerde kasmasın yeter.
45FPS veriyordu diye hatırlıyorum.
7S 60 FPS veriyordu ama 6S sanırım vermez.
Hocam sabit 30 FPS alırsanız donmaz da 30 FPS veriyorken bi patlamada daha da düşer oynanmıyacak hale getirebilir.. Bence indirip ayarları düşüğe alın oynatacaktır30 FPS de donar mı peki?
7S 60 FPS veriyordu ama 6S sanırım vermez.
30 FPS de donar mı peki?
7S diye bir model yok 7 ve 7Plus'da 45 FPS veriyor.
Çok ısındığında donuyor.
Hocam sabit 30 FPS alırsanız donmaz da 30 FPS veriyorken bir patlamada daha da düşer oynanmayacak hale getirebilir. Bence indirip ayarları düşüğe alın oynatacaktır
Hocam söyle açıklayayım, cihazı eğer soğutmayı başarabilirseniz orta ayarlarda 30 FPS akıcı oynarsınız ama ısındığı anda en düşük ayarlara düşmeniz ya da çok karanlık bir şekilde oynamanız gerekir. PUBG'yi ilk olarak 6S Plus'ta oynuyordum ve isinmasini engellediğimiz sürece sıkıntı olmadan akıcı şekilde çalışıyordu (arkasına fan koyuyordum veya oyuna girmeden 5-10 dakika önce dolaba bırakıyordum, ikinci dediğim önerilmez).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.