iPhone 6S PUBG kaldırır mı?

King1211

Hectopat
Yer
Denizli
iPhone 6S cihazım var PUBG yükleyeceğim ama donarsa diye indirmiyorum. Tabii cihazdan 90 FPS beklemiyorum bana Erangel de adamları çok olduğu yerde kasmasın yeter.

Hocam söyle açıklayayım, cihazı eğer soğutmayı başarabilirseniz orta ayarlarda 30 FPS akıcı oynarsınız ama ısındığı anda en düşük ayarlara düşmeniz ya da çok karanlık bir şekilde oynamanız gerekir. PUBG’yi ilk olarak 6S Plus’ta oynuyordum ve isinmasini engellediğimiz sürece sıkıntı olmadan akıcı şekilde çalışıyordu (arkasına fan koyuyordum veya oyuna girmeden 5-10 dakika önce dolaba bırakıyordum, ikinci dediğim önerilmez).

Hocam söyle açıklayayım, cihazı eğer soğutmayı başarabilirseniz orta ayarlarda 30 FPS akıcı oynarsınız ama ısındığı anda en düşük ayarlara düşmeniz ya da çok karanlık bir şekilde oynamanız gerekir. PUBG'yi ilk olarak 6S Plus'ta oynuyordum ve isinmasini engellediğimiz sürece sıkıntı olmadan akıcı şekilde çalışıyordu (arkasına fan koyuyordum veya oyuna girmeden 5-10 dakika önce dolaba bırakıyordum, ikinci dediğim önerilmez).

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı