IPhone 6S Şarj Çabuk Bitme Sorunu

Sedatt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni iPhone 6S kullanıyorum telefondan gayet memnunum ama batarya inanılmaz az gidiyor. Şu an %50'de akşam 12'de çıkardım müzik dinlerken kullanırken şarja takmadan bıraktım uyandığımda %70'di şimdi %49 oldu. Genel olarak hücresel LtE kullanıyorum ama oyun bile yok telefonumda. 1 gün gitmiyor bile son sürüm yüklü iTunes'den sıfır kurdum bundan önce 6 Plus'um vardı. O ise 2 gün çok çok rahat gitmekteydi. Sizce ne yapmalıyım sorun nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre iPhone cihaz kullanımından sonra yapabiliyor. Neredeyse bütün iPhone serisini kullandım, hepsi 1 senelik kullanımın ardından bataryayı sömürmeye başlıyor. Bariz örneği ay olarak 5 ve 6s diyebilirim. Tam sene olmadı ikisini kullanalı ama bir kaç ay sonra şarj seviyesine baktığımda aşırı fazla tükettiğini fark ettim. 5 bazen %20-10'da bile kapanıyordu.
Çözümü cihazı değiştirerek hallettim. 6S cihazımı satmadan önce değiştirmiştim 2 gün gidiyordu şarjı.

IOS 10.2 batarya sorununu çözecek derken sağlam cihazlarda bile batarya sorunu yaratmaya başladı. 10.2.1 beta'yı kullananlar sorunun çözüldüğü söylüyor.

Pilde sıkıntı olcağını düşünmüyorum ancak kontrol etmekten zarar gelceğini sanmıyorum. Bildiğin program mı yüklüyoruz veya nasıl kontrol ediliyor?
Iphone seri numaranızı verdiğim linkteki boş kutucuğa yazın IMEI değil ama Seri Numarası oda Ayarlar > Genel > Hakkında alanında yazıyor.
Tabi zarar gelmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı