Venocom
Megapat
Apple Iphone 6s 16gb Cep Telefonu Di̇stri̇bütör Garanti̇si̇ 454 - n11.com şu anda internette en ucuz Iphone 6s bu. 2 ay içinde 2000 TL civarlarında olma olasılığı nedir ?
Bu telefonun 2 ay içerisinde 2000 TL'ye düşme olasılığı %0'dır.Apple Iphone 6s 16gb Cep Telefonu Di̇stri̇bütör Garanti̇si̇ 454 - n11.com şu anda internette en ucuz Iphone 6s bu. 2 ay içinde 2000 TL civarlarında olma olasılığı nedir ?
Model numarası türkiye garantisi ile uyumlu mu ? Eğer uyumlu değilse Almanya'da garantiye vermen gerekiyor.Bir tanıdığımız sayesinde altın rengi 64GB 6S'i Almanyadan kayıt dahil 2500 liraya getirttik. 3 gün önce geldi telefon. İmkan varsa bu şekilde değerlendirin derim. 16GB fiyatlarını bilmiyorum. Bahsettiğim abi telefonu nerden aldı onu da bilmiyorum lakin 2 tane aldı. Biri kendine biri bana. Telefoncudan falan almışsa belki indirim yapmışlardır. Almanyada bizim gibi telefoncular varmı onu da bilmiyorum gerçi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.