- Makaleler
- 6
Bu kadar para verip böyle sorunlar yaşamak gerçekten çok kötü...
Cihaza ne kadar vermiştin?Hayatımda kullandığım ilk Apple marka cihaz oluyor kendisi. Bir sonraki Apple tecrübemde başıma gelenleri kesinlikle yaşamamak için elimden geleni yapacağım.
Cihaza ne kadar vermiştin?
Ama yinede pahalı ve bu sorunu yaşıyorsun.Apple servisine gitmeni tavsiye ederim.3200TL Allahın sevgili kuluymuşum pahalanmadan önce almıştım
Şu an kullandığım iPhone 7’yi alalı 2 ay oldu olmadı ve az önce pil sağlığına baktığımda %96 gösteriyordu. O kadar hor kullanmadım. 2 hafta önce bir güncelleme gösterdi ben de yaptım ondan olmuş olabilir mi? Çünkü ilk ay pil sağlığına deli gibi bakıyordum artık manyak olma durumuna gelmiştim. Bu beni gerçekten üzdü çünkü 1 yıllık iPhone 6 telefonu olan ve pil sağlığı %99 olan tanıdıklarım var. Bu düşüş normal mi? Değilse engellemek için ne yapabilirim? Son 10 günün istatistiklerini paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 429629
Kimisi yüzde 20 ile 80 arası kullanın diyor yani yüzde 60 lık kısmı kullanıp yüzde 40 a hiç dokunmayın diyor. Kimisi yüzde 30 dan aşağı düşürmem diyor. Kimisi hızlı şart etmeyin diyor.
Xiaomi Mi Note 3 deki pil sağlığına bakmak için uygulama arıyorken şunu buldum.
![]()
AccuâBattery - Apps on Google Play
AccuâBattery monitors battery health performance via scienceplay.google.com
Bu uygulama da pili yüzde 80 e kadar şarj ederseniz ömrü uzuyor diyor. Henüz pilin sağlık durumunu gösteremedi
Ben ise bazen sabah kalkıyorum yüzde 5 lere düşmüş bazen yüzde 10 15 vs ile full şarj ediyorum.
Full şarj olunca alarm veren uygulama var onu kurdum. Daha fazla şarj etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.