iPhone 7 2022'de alınır mı?

Tam 2 sene önce sıfır almıştım şuan hala kullanıyorum ama batarya sağlığı çok düştüğü için donmalar yaşıyorum. Klasik iPhone bataryası; çok hızlı şarjı bitiyor, sorun olmayacaksa, normal kullanımda da sorun çıkarmaz, üzmez bence. Karar size kalmış. Fiyat olarak fazla aşırıya kaçmanın anlamı yok ama.
 
5 senedir 8 plus kullanıyorum, 7-8 arasında çok bir fark yok zaten hemen hemen aynı.

plus modelleri alınabilir bence boyut açısından eğer size göre uygun fiyata varsa.
 
Hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim biraz daha biriktirip 8 alacağım biraz araştırdım dediğiniz gibi donma olabiliyormuş.
 
Hocam donma tek problem ise 6 satıyorum şu an 3 haneli bir rakamla, daha donma yaşamadım :D. Ayrıca IPhone'ların bataryaları orijinali ile değiştirilince yavaşlama donma sorunları ortadan kalkıyor diye biliyorum.
 
2400 TL altında bulduysanız kozmetik olarak da çok sıkıntıları yoksa bir batarya yenilenip kullanılabilir. Günümüz 3500 TL'ye satılan Android cihazlardan çok daha iyi.
 
Peder biraz cimri olduğundan kendim para biriktirdim ve bir tane iPhone 7 buldum. 2022'de alınır mı?
gayet güzel alınabilir,İphone 6 kullanıyorum,2014 model telefon bile hala 2022 de bukadar hızlıysa 2016 model telefon nasıl olur bilemem :D ama siz yinede bi youtube dan iphone 7 videolarına bakın (inceleme,hız testi,oyun testi vb.)
Hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim biraz daha biriktirip 8 alacağım biraz araştırdım dediğiniz gibi donma olabiliyormuş.

Şimdiden hayırlı olsun
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı