iPhone 7 256 GB vs iPhone 7 Plus 32 GB

Hocam 2 tane oyun 8 9 tane uygulama için de olsa 200tane foto
Yeteceğine inanmıyorum pek açıkçası. 7+'ın avantajları 1 GB fazla RAM, 720p yerine 1080p ekran ve daha büyük batarya. Bence telefonu değişmeyin hoccam A11 çipin desteği kesilmişken A10 daha kötüdür.

Hocam 2 tane oyun 8 9 tane uygulama için de olsa 200tane foto
32 çok önermem yetebilir yetsede ucu ucuna yetecek bişey lazım oldu mu silmen gerekecek bence ikisini de alma birinin garantisi yok öbürü ise yetersiz

32 GB'ı 1 ayda doldurursun 256 olanı tercih etmen daha iyi olur. Ancak A04s iPhone 7'den kat kat daha iyi bir telefon pişman olursun.

O telefonda ne oynamayı planlıyorsunuz hocam? Brawl Stars bile zar zor açılır.

Yeteceğine inanmıyorum pek açıkçası. 7+'ın avantajları 1 GB fazla RAM, 720p yerine 1080p ekran ve daha büyük batarya. Bence telefonu değişmeyin hoccam A11 çipin desteği kesilmişken A10 daha kötüdür.

32 çok önermem yetebilir yetsede ucu ucuna yetecek bir şey lazım oldu mu silmen gerekecek bence ikisini de alma birinin garantisi yok öbürü ise yetersiz

Hocam iPhone 7 oyun açmazmi cidden 6 bile aciyor

4 yıl boyunca 32GB iPhone 7 kullandım ve hala elimin altında ara ara kullanırım. İçinde sim yok, adam akıllı fotoğraf video yok sadece birkaç uygulama var ve bu halde bile cihaz dolu. Ben bu iki seçenek arasında 256'lık olana bakardım, ancak (ne kadar ödeyeceksiniz bilmiyorum ama) ben direkt iPhone 7 almazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı