iPhone 7 32 GB alınır mı?

Bütçe
3700TL (gelecek sene)
3600 lira 7'ye verilmez, ben de düşünüyordum vazgeçtim. Üstüne 1200 lira daha ekleyip SE 2020 64 GB alınabiliyor.

O 1200TL kolay değil işte eklemek.
Yine Android'e mi kalıcağım acaba?

Evet fanboyum al mutlu oldun mu ben fanboy olmadığımı inkar etmem ama gelişigüzel savunmuyorum senin saçma propagandalarınında bir dayanağı olmadığınıda belirtmek isterim ve bu propagandaların ile Android tarafının sende fanboyu oluyorsun benim gibi fanboy değil uydurmasyon bilgilere kanan bir fanboy.
Şak diye destek kesilince öyle bırakılmıyor şu an iOS 11 bile uygulamalar güncellenebiliyor 5 yıl zaten kafadan alıyor güncelleme 3 yılda uygulama desteği üzerine oluyor sana 8 yıl 9.yılında bazı uygulamalar desteği kesiyor ama hepsi değil sadece bir kısmı. Telefonu fosil olana kadar kullanıyorsan oda senin tercihin.

Tamam zorlayacağım SE alacağım, olmazsa 2.el iPhone 7
Kanka olmaz da 2.el alırsan en başta alttaki video olmak üzere "2. el iPhone alırken nelere dikkat edilmelidir?" tarzı videolar var. Bu videoları dikkate alarak 2.el seçmeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…