iPhone 7 32 GB alınır mı?

Bütçe
3700TL (gelecek sene)
Evet fanboy arkadaşımız da teşrif etti. Yazılım ne kadar güncel olsa bile 1-2 sene sonra destek kesilecek. Destek kesilince YouTube bile yüklenemiyor. Ayrıca App Store içindeki uygulamalar Apple kendi uygulamaları derken?

Evet fanboyum al mutlu oldun mu ben fanboy olmadığımı inkar etmem ama gelişigüzel savunmuyorum senin saçma propagandalarınında bir dayanağı olmadığınıda belirtmek isterim ve bu propagandaların ile Android tarafının sende fanboyu oluyorsun benim gibi fanboy değil uydurmasyon bilgilere kanan bir fanboy.
Şak diye destek kesilince öyle bırakılmıyor şu an iOS 11 bile uygulamalar güncellenebiliyor 5 yıl zaten kafadan alıyor güncelleme 3 yılda uygulama desteği üzerine oluyor sana 8 yıl 9.yılında bazı uygulamalar desteği kesiyor ama hepsi değil sadece bir kısmı. Telefonu fosil olana kadar kullanıyorsan oda senin tercihin.

Tamam zorlayacağım SE alacağım, olmazsa 2.el iPhone 7
Kanka olmaz da 2.el alırsan en başta alttaki video olmak üzere "2. el iPhone alırken nelere dikkat edilmelidir?" tarzı videolar var. Bu videoları dikkate alarak 2.el seçmeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir tane iPhone buldum 3, 600TL şu anda. 32 GB hafızası var.
Tamam, iPhone sadece iPhone olduğu için almıyorum, yıllardır Android kullandığım için 2 sene sonra bozuluyor ki bu benim sinirlerimi çok bozuyor bu yüzden iPhone geçmek istiyorum.

Aciliyetim var gibiyim şu anda. Galaxy Prime Plus 8 GB kullanıyorum [:(] ve pili çok bozuk. %80 diyor sonra %3 oluyor. %3 diyor sonra %75 diyor sonra aniden kapanıyor ve bataryası hiç uzun gitmiyor.

Ne yapmalıyım?
Alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı