Evet fanboy arkadaşımız da teşrif etti. Yazılım ne kadar güncel olsa bile 1-2 sene sonra destek kesilecek. Destek kesilince YouTube bile yüklenemiyor. Ayrıca App Store içindeki uygulamalar Apple kendi uygulamaları derken?
İnanın benim için de zor olacak, ikinci ele yönelin bence.O 1200TL kolay değil işte eklemek.
Yine Android'e mi kalıcağım acaba?![]()
Eğer o kadar ekleyemem derseniz iPhone 7 alabilirsiniz.O 1200TL kolay değil işte eklemek.
O 1200TL kolay değil işte eklemek.
Kanka olmaz da 2.el alırsan en başta alttaki video olmak üzere "2. el iPhone alırken nelere dikkat edilmelidir?" tarzı videolar var. Bu videoları dikkate alarak 2.el seçmeni öneririm.Tamam zorlayacağım SE alacağım, olmazsa 2.el iPhone 7
Alınmaz.Bir tane iPhone buldum 3, 600TL şu anda. 32 GB hafızası var.
Tamam, iPhone sadece iPhone olduğu için almıyorum, yıllardır Android kullandığım için 2 sene sonra bozuluyor ki bu benim sinirlerimi çok bozuyor bu yüzden iPhone geçmek istiyorum.
Aciliyetim var gibiyim şu anda. Galaxy Prime Plus 8 GB kullanıyorum [] ve pili çok bozuk. %80 diyor sonra %3 oluyor. %3 diyor sonra %75 diyor sonra aniden kapanıyor ve bataryası hiç uzun gitmiyor.
Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.