iPhone 7 alınır mı?

Daha fazla  
Selam, Casper Via A1 kullanıyorum ve gerçekten kaliteli bir markaya geçmenin vaktinin geldiğini anladım. Sorum şu olacak, bu devirde hâlâ iPhone 7 alınır mı? Ya da ne önerirsiniz? 3.000 TL bütçem var. Her türlü öneriye açığım.

Bu devirde alınmaz. Önerim:
128GB:
64GB:
Alternatif:

2000TL fiyata bulunabilen Redmi Note 8 Pro bile o cihazdan her yönüyle üstün. Bence bu devirde XS veya 11 pro alacak kadar zengin değilsen iPhone alınmaz.

Bütçenin altında kalıp Resmi Note 8 Pro alabilirsin ya da 3000TL civarına biraz daha iyi bir cihaz bakabilirsin.

O civarlarda Mi 9T veya biraz bütçe arttırarak piyasadaki en iyi işlemciye sahip Mi 9T Pro modelini önerebilirim.

iPhone almak istiyorsan ve bütçeni artırmak istemiyorsan veya yapamıyorsan gayet alınır. Şimdiye kadar hep iPhone cihaz kullandım gayet memnundum. Umarım yakın zamanda tekrar iPhone alacağım.

Redmi Note 8 Pro bile o cihazdan her yönüyle üstün.
Her yönüyle daha üstün değil. Iphone 7 GPU olarak daha güçlü bir model, CPU olarakta özellikle tek çekirdek, performans olarakta daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı